REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
13.4° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Horia Ţuţuianu, către cetăţenii din Nicolae Bălcescu: Votaţi Nicolae Ciocănete!

Horia Ţuţuianu, către cetăţenii din Nicolae Bălcescu: Votaţi Nicolae Ciocănete!

Replica API 6 iunie 2017 | 00:35 455

Pe data de 11 iunie au loca alegeri parţiale, pentru desemnarea primarului comunei Nicolae Bălcescu. Duminică, 4 iunie, şi-a lansat candidatura Nicolae Ciocănete, din partea PSD, susţinut de fostul edil al comunei, Viorel Bălan. Alături de Ciocănete s-au aflat şi liderii PSD, între care ministrul Turismului, Titus Dobre, preşedintele CJC Horia Ţuţuianu, deputaţii George Vişan şi Cristina Dumitrache, senatorul Nicolae Moga. "Am participat la lansarea candidaturii domnului Nicolae Ciocănete, la Primăria comunei Nicolae Bălcescu. Am declarat în repetate rânduri că eu cred în proiectele dânsului pentru această comună. Cred că împreună suntem o echipă puternică, cu multă putere de muncă şi planuri unitare. La alegerile din data de 11 iunie, ieşiti la vot! Alegeţi candidatul nostru. Este cel mai bun! Votaţi Nicolae Ciocănete!", a transmis în faţa cetăţenilor din Bălcescu, preşedintele CJC, Horia Ţuţuianu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
O campanie facuta clar de media pentru PSD,Aceasta comuna este efectiv invadata de cucuta,otetari si alte simboluri ale lenei si nesimtirii autoritatilor locale.Parca tot fetele astea au fost si pana acum la conducerea urbei.Trebuie sa fii un mare tampit sa votezi tot nulitati ca Ciocanete.Prostilor din Balcescu nu va mai vindeti pe nimic si votati un om gospodar.
1
0
Domnilor votati PSD caci partidul comunist este la putere iar nationalizarea este aproape caci numai asa vor avea bani ca sa se tina de promisiuni.. Voi faceti averi caci are de la anul cine sa vi le evalueze. Traiasca PCR-Psd.
0
1
Votati pe oricine altcineva decat ratatul de Ciocanete si gasca sa ...
6
0
asa zicea sa l votam si pe Nicusor Constantinescu.
4
0
Stimati, cetateni : cate comune sunt ,cate orasele, cate orase ,cate municipii sunt ,,,in toate trebuie, apa, canalizare,drumuri asfaltate, scoli, gradinite, spitale etc,etc, de 27 de ani se promit aceleasi lucruri . Sporadic s-au facut citeva lucruri, insa ele de regula nu se vad , sau nu sunt folositoare, sau inutile , Asa ca mai aveti de asteptat 200-300 de ani !
3
0
Cred ca o dai in bara Tutuianule cu Ciocanete al tau,te-ai aruncat ca pietroiu la fund,fara sa faci o analiza.Exact ca si la consiliul judetean,cati consilieri psd ai? de ce stai la mana lu Palas? Ca esti bun?Te duci la Balcescu si minti lumea, cand acolo nu exista o strada asfaltata,dupa noua ani cu Balan primar.Rusine,si mai cari si toata C-ta ca sa umpleti caminul,sa dea bine in poza.
7
1
O sleahta de hoti,mi ar fi rusine sa vin sa i sustin pe boschetii astia 2,dar interesele sint f mari si atunci nu mai conteaza gradul de prostituare!
6
2
Avand in vedere numarul mare de commentarii favorabile Tutuianului nu pot decat sa remarc ca asa zisa trupa de pupincuristi din spatele lui isi fac treaba poate poate prind si ei ceva. Halal presedinte
5
3
tutulica mama in pozitia aia,n-ar trebui sa-ti musti limba dacat sa debitezi prostii,dar ma rog pesedeu se remarca cu multi prosti care bat campii
2
4
Ff bine votati-l toti PE nespalatul de ciocanele,CA oricum sinteti slugile lui si o sa mergeti la el acasa sa-l spalati la cur,CA doar este primar,sa-i faceti curat prin casa si curte,si tot ASA ,la urma VA da de baut tuica,si niste mici,si gata sinteti cei mai fericiti,dar lipiti pamintul,ASA VA trebuie ,daca-l votati PE hoitu asta de ciocanete,boschetele
8
1
L-ati intrebat pe Ciocanete cu ce bani a cumparat Hanul Piratilor ? Nu cu banii de la Primarie , pe munca cinstita sacalul .
10
2
Eu votez cu domnul Ciocanete ajutat de la centru o sa fie cel mai bun. Hai PSD
1
8
m-am saturat de postacii lui tutuianu care-l vad mare si tarwe.saracu...
7
2
cand vreodata nicusor si acolitii lui ii interesa de orice localitate.. bv un adevarat administrator al judetului .. un exemplu de urmat deci se poate si altfel de politica bvv Tutuianu si ai grija la hiene
1
6
Cat tupeu are generatia noua. Bravo Tutuiene. Ai grija mare in partidul din care faci parte. Ai inceput sa iesi in evidenta cu realizari din ce in ce mai bine si invidia a inceput sa si bage coada. Da-i bataie ca este f bine
1
6
Cu asa o echipa e greu sa nu votam Psd , Felicitari Horia ,si eu voi vota Ciocanete Primar
0
8
Echipa asta trebuie sa continue impreuna. Succes Ciocanele si felicitari Horia Tutuianu pentru implicarea ta in totale localitatile din judet indiferent de culoarea politica a primarului.
2
4
Bravo mai presedinte! Esti o surpriza! Nu credeam ca poti! Stau sacalii si isi sterg balele si mucii de la nas, dar nu vor ajunge in veci la nivelul tau!!!
2
3
Stroe nu a fost pentru ca il lasa pr Horinca sa arate ce poate! Daca face scor ca la parlamentare la M.Kogalniceanu,vai de capul lui! Tov.Stroe asteapta doar inca o gresala a lui Horinca.Prima cea mai grava,a fost cand a dat bani cu nemiluita la primariile PNL,crezand ca,consilierii judeteni PNL,vor vota atribuirea terenului catre RAJA.S-a inselat si Stroe l-a marcat ptr. ca risca sa piarda proiectul de 500 mil. de euro si primarii PSD suparati vor sari toti in capul lui Horinca! Hahaha
4
3
Domnule Presedinte avem nevoie de sustinerea dumneavoastra. In comuna sunt 2 variante, Ciocanete si Timofte. Amandoi au sanse dar dupa ce le dam votul speram sa nu ne uite. Vrem si noi conditii ca la oras . Vrem sa nu mai mergem prin noroi cand ploua . Vrem un primar care sa tina cu casa.
9
6
BAi nimik nu ati facut din ce ati promis, nimik, nimik. Nu va mai prinde anu
13
4
Asa da organizare.....asa da Presedinte !!! Bravo horica !!!!
11
7

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108