REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
16.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Horia Țuțuianu despre consilierii județeni liberali: Le-am urat week-end plăcut pentru că oricum în ceea ce privește CJC ei tot timpul sunt în week-end. VIDEO

Horia Țuțuianu despre consilierii județeni liberali: Le-am urat week-end plăcut pentru că oricum în ceea ce privește CJC ei tot timpul sunt în week-end. VIDEO

Replica API 1 octombrie 2019 | 02:32 476

Consiliul Județean Constanța s-a întrunit luni, 30 septembrie a.c., în ședință ordinară, începând cu ora 13:00 la Palatul Administrativ. Consilierii județeni au votat proiectele (30 la număr) și încă cele 5 de pe ordinea suplimentară. La sfârșitul ședinței președintele CJC, Horia-Marius Țuțuianu le-a urat colegilor consilieri liberali ”Week-end plăcut”cu o notă de ironie.

Ulterior, la conferința de presă pe care a susținut-o apoi acesta a explicat de ce a spus acest lucru:

”Ați văzut că la sfârșitul ședinței le-am urat consierilor week-end plăcut. Mă refeream la o anumită parte de consilieri, cei liberali care de 3 ani și jumătate nu au venit cu niciun plus valoare în ceea ce înseamnă duncția de consilier județean, nu au venit cu proiecte, nu au venit cu suport, nu au venit cu nimic construcțiv. Le-am urat week-end plăcut pentru că oricum în ceea ce privește Consiliul Județean Constanța ei tot timpul sunt în week-end. Nu ne ajută cu absolut nimic să dezvoltăm acest județ și pe aceastp cale țin să le mulțumesc consilierilor de la ALDE, PMP și PSD care s-au implicat în ceea ce înseamnă proiectele pentru acest județ”, a declarat Horia Țuțuianu.

L.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
PNL in toate consiliile din judet nu face decat sa isi caute contracte prin consilierii care au mandatele date de populatie.Acesta partid trebuie resetat.Hutuca a pierdut total controlul sau controleaza total.Pnl egal sau chiar mai rau ca PSD
1
0
E de inteles.Dar dar leafa o ridica binenteles.Uuuuf i-mi faceam griji pt asa sa nu ramina neplatiti.NAPIIIIRCILE
2
0
acum individul asta incapabil care se unge cu ulei pe par a devenit mai nou si glumetz... hai sictir mah boule cu stroe al tau si cu toti hotii din psd !
2
0
Manole, consumi degeaba oxigenul planetei!
1
0
Valentin Vrabie presedinte Consiliului Judetean
4
1
Stimabile, ocupate de dotarea spitalelor si de drumurile din judet si gata. Aduce-ti aparatura medicala performanta, un angiograf de top si pt inima si pt neurologie, rezolvati sectia de oncol9gie, luati ambulante noi, tot ce trebuie sa avem cu ce sa fim bine ingrijiti , sa aiba doctorii tot ce le trebuie. Creati p3rdele forestiere, plantat ipaduri pe terenurile unde nu merg culturile si totul va fi ok. Asa constantenii o sa va respecte. Ganditi-va la sanatate si siguranta si pt copii copiilor nostrii.
4
0
Lasa ca o sa vina alegerile locale domnu Tutuianu si atunci sa te vedem. Sigur ca tu esti bun, pregatit, cu proiecte cu aranjamentele gata facute cu primarii sau candidatii potriviti ....ce mai ..ca si reales. Da ce teapa o sa iti iei...ce fata o sa afisezi...si atunci sa rasu naibii!
4
2
Unii cu munca, altii cu vacanta. Pai e corect?
2
4
Liberalii au dat ordin sa se traga in popor in timpul rascoalei din 1907...
3
4
Analizand ceea ce se intampla pe scena politica constanteana la nivelul administratiei publice judetene, realizez ca singurul scop pe care PNL-ul il are este acela de a distruge acest judet. Ei nu sunt oare constienti ca pot bloca proiectele si implicit dezvoltarea judetului? Politica n-ar trebui sa fie pentru toti "habarnistii", ci doar pentru cei care lupta, au viziune si strategii, asa cum este Horia Tutuianu. Realizarile sunt cele care raman mostenire, faptele conteaza si nu vorbele, cu atat mai putin politicienii care sunt vesnic in weekend.
5
5
Mai rasfirati. Cat se mai da pe comentariu?
5
0
Mult succes si spor in ce faceti pentru judetul Constanta
4
5
Penelistii niciodata nu au facut nimic. Incepand cu Iohanis continuand cu Ludovic Orban si ajungand la trepadusii galbeni din Constanta. La Pnl constanta locurile de consilieri judeteni se dau pe bani . Din cauza asta, nu are cine sa faca opozitie astazi. Rusine !
7
4
Felicitari, domnule presedinte! Faceti o munca foarte buna. Iar pnl istii, ar fi cazul sa mai vina cu vreun proiect. Nu doar propaganda de doi bani, marca pnl.
5
7
Foarte bine le a zis. Numai in vacante, cu masini scumpe, fara nici macar a idee despre cum sa faci viata locuitorilor mai buna. Gg Tutuianu
5
3
Crusoveanu e vesnic in vacanta si abonat la cluburile de lux
6
3
Liberalii sunt vesnic in vacanta
6
3
De ce acceptati comentariile acestea scabroase?!
5
3
are hotul si analfabetul tutuianu !!! Dupa ce a devalorizat judetul in stilul fostului porc betiv, da vina pe altii !!! Care oricum n-au loc de el si nimic de zis in c.j. Muie cu cacat tutuiene !!!
6
8

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212