REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
14.3° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Horia Țuțuianu, președintele CJC, prezent la Reuniunea Comitetului European al Regiunilor

Horia Țuțuianu, președintele CJC, prezent la Reuniunea Comitetului European al Regiunilor

Replica API 13 februarie 2020 | 00:00 406

Reuniunea Comitetului European al Regiunilor a avut loc zilele acestea la Bruxelles. A fost una dintre cele mai importante întâlniri ale reprezentanților tuturor regiunilor, mai ales în contextul în care, acum, a fost aleasă o nouă conducere.

La întâlnire a participat și Horia Țuțuianu, președintele Consilului Județean Constanța. ”A fost prima reuniune organizată după ieșirea Marii Britanii din Uniune, așadar discuțiile purtate în aceste zile au avut un caracter special și au vizat strategia europeană de dezvoltare pentru următoarea perioadă în noul context geopolitic. În plus, discuțiile au vizat impulsionarea proiectelor culturale la nivelul regiunilor și orașelor ca și componentă activă în consolidarea identității naționale precum și sprijinirea extinderii politicilor de mediu la nivel submunicipal. Cred că vizibilitatea județului Constanța la nivel european este influențată atât de reprezentarea cât mai eficientă în forurile europene cât și prin însușirea unor modele de bune practici în concordanță cu tendințele actuale. Odadă cu preluarea noului meu mandat, doresc succes noului președinte al Comitetului European al Regiunilor, Apostolos Tzitzikostas, cât și noilor membrii desemnați în comisiile acestei instituții europene”, a transmis Horia Țuțuianu, președintele CJ Constanța.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
a proiecte culturale multiple: spaga, spaguta, spagusoara, spagulita .....etc. Toate sunt implementate si functioneaza optim. Dana stie
2
0
Felicitari Horia! Nu mor caii cand vor cainii!
1
2
Zi si mie un proiect cultural de al tau la nivelul regiunilor!?!
2
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108