REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.1° Constanța Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
12.1° Constanța Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

Horia Țuțuianu, prezent la Comitetul European al Regiunilor

Horia Țuțuianu, prezent la Comitetul European al Regiunilor

Replica API 6 februarie 2019 | 02:37 396

Președintele Consiliuiui Județean Constanța, Horia Marius Țuțuianu, a fost prezent la Bruxelles, la forumul "Orașe și regiuni pentru dezvoltarea cooperării, organizat de Comitetul European al Regiunilor.

Comitetul European al Regiunilor (CoR) este un oorganism consultativ al UE, format din reprezentanți ai celor 28 de state membre, aleși la nivel local și regional. Prin intermediul CoR, aceștia își pot exprima în mod direct opiniile cu privire la legislația UE care are impact asupra regiunilor și orașelor.

Evenimentul la care a participat președintele CJC a fost creat pentru a încuraja și a facilita dialogul și parteneriatele între autoritățile locale și regionale, instituțiile europene și organizațiile internaționale în pentru a susține dezvoltarea urbană integrată.

De asemenea, Țuțuianu având atribuții în Comisia pentru mediu, schimbări climatice și energie - ENVE, a prezentat plenului problemele cu care se confruntă autoritățile locale din România, în ceea ce privește managementul deșeurilor și a solicitat instituțiilor europene de resort formularea unor recomandări viabile în identificarea soluțiilor de creștere a capacității administrative implicate în aplicarea legislației europene, dar și pentru atragerea, utilizarea de noi fonduri europene destinate implementării managementului integrat al deșeurilor.

L.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Rumburak asta de Tutuianu, o sa aibe soarta lui Pocusor Constantinescu, asa papa banii pe tampenii acopaniat de make Palasz. la pornaie cu voi..
1
0
Necajit sunt Doamne iar. M-a facut de ras in ziar. Nici Mirela nu-i cu mine. Sa bag nasu-n savarine. Cristinel mi-a dat nasol. Nu-mi revin cu panadol. H2O e suparat. Am cazut intrun cacat.
4
0
Credeti ca vine cu vreo idee ptr o actiune concreta si de impact?ma indoiesc!
8
0
Sa discutati si despre "confuzia" cu ANI , daca tot sunteti acolo!
13
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272