REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Horia Vârlan, show la Dabo Doner: După ce mănânci un doner, poți semna contractul de căsătorie

Horia Vârlan, show la Dabo Doner: După ce mănânci un doner, poți semna contractul de căsătorie

Replica API 23 octombrie 2017 | 00:00 469

Maestrul Horia Vârlan, cunoscut chef și vedetă TV s-a aflat sâmbătă seara la Constanța, la Dabo Doner, de pe strada Mircea cel Bătrân, unde a împărtășit tainele bucătăriei alături de bucătarii localului. Evenimentul, care are ca motto "Cel mai amuzant chef și cel mai premiat doner", a debutat de la ora 20:00, unde invitații s-au putut bucura de un adevărat spectacol.

Maestrul din bucătarie a vorbit de pasiunea lui pentru doner și relația specială pe care o are cu acesta.

„În afara faptului că acest doner a fost premiat în Germania ca și donerul anului, este mai bun pentru că mie îmi place foarte mult. Dacă este important pentru cei care mă ascultă, pentru mine este una dintre cele mai gustoase chifle pe care le-am mâncat vreodată și acest doner este absolut simplu și foarte bun. Te îndrăgostești de el. Când l-ai mușcat, îţi dai seama că ai o relație de prietenie mai apropiată și, după ce ai mâncat bine, poți să semnezi contractul de căsătorie”, a declarat Horia Vârlan.

Un doner se prepară doar cu ingrediente sănătoase, iar HoriaVârlan este total împotriva stereotipului cum că fast food-ul este identic cu mâncarea nesănătoasă.

„În afara faptului că există un mod de preparare deosebit al chiflei, toate ingredientele sunt absolut naturale. Carnea este amestecată cu condimente naturale. Sosurile sunt foarte bune și curate, iar restul de ingrediente – salată, roșii – tot naturale. Particip la o campanie de promovare a donerului și mă adresez nu neapărat tinerilor, dar ei sunt cei care sunt cei mai apropiați de ideea de fast food. Fast food-ul, gen Dabo, este altceva decât o mâncare nesănătoasă. Când acasă v-ați face o salată și luați cu o chiflă proaspăt scoasă din cuptor, ar fi nesănătos? Dacă ați mai adăuga și carne la grătar, ar fi tot nesănătos? Cu siguranță nu”, a precizat cheful.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dabo face cu borc , nu estem buna doner asta .
2
1
Ce treaba are faptul ca a gastigat in Germania ? Noi mancam in Romania ? Credeti ca se compara ? Niciodataaaaaa !
4
1
Si-a luat liber de la marele show "Bomboana de pe coliva" ca sa faca un kebab.
6
1
Bucatar sef face kebab si pizza
5
1

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102