REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.7° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
18.7° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Hoț din tată-n fiu: Un tânăr, fugărit prin oraș de poliție, după ce a furat șine de cale ferată

Hoț din tată-n fiu: Un tânăr, fugărit prin oraș de poliție, după ce a furat șine de cale ferată

Victor ROTARU 21 februarie 2024 | 00:00 2203

Ce se naște din pisică tot șoareci mănâncă. Este și cazul lui Acî M. și a fiului său Ildiscan M., care, împreună cu alte 3 persoane au furat mai multe șine de cale ferată. Cei doi au fost urmăriți de un echipaj de poliție, ei aflându-se într-o căruță, agenții reușind să îl prindă pe Ildiscan M., doar după ce tatăl acestuia a făcut o manevră demnă de filmele americane, încercând să avarieze autospeciala întrând în aceasta cu căruța.  

Hot din tata-n fiu: Un tanar, fugarit prin oras de politie, dupa ce a furat sine de cale ferataHoți șine cale ferată

Totul s-a întâmplat pe 26 ianuarie 2021, atunci când polițiștii au fost sesizați telefonic cu privire la faptul că mai multe persoane sustrag traverse din lemn și componente metalice de la podul de cale ferată amplasat pe secția C.F. 810, ce traversează Canalul Dunăre-Marea Neagră. În baza celor sesizate, s-au deplasat la fața locului, iar după ce au urcat rambleul de la pod au observat un grup de patru persoane care aruncau de pe pod componente metalice, respectiv bucăți de contrașină de cale ferată. 

Hot din tata-n fiu: Un tanar, fugarit prin oras de politie, dupa ce a furat sine de cale ferata

În momentul în care au fost somate, persoanele au fugit la două căruțe și s-au deplasat pe drum în direcția Portului Medgidia și a Municipiului Medgidia, ocazie cu care au fost somate din nou „Stai - Stai că trag” și întrucât nu au oprit la somațiile repetate a fost executat un foc de avertisment în plan vertical cu armamentul din dotare. Având în vedere faptul că nu s-au supus somațiilor s-a procedat la urmărirea ultimei căruțe, folosind permanent sistemul de avertizare acustic și luminos, somându-i în mod repetat să oprească. 

Hot din tata-n fiu: Un tanar, fugarit prin oras de politie, dupa ce a furat sine de cale ferataTânăr reținut

După o urmărire de circa doi kilometri, în timp ce se deplasa pe Strada Progresului, conducătorului atelajului, pentru a-și asigura scăparea a acroșat pe partea dreaptă autovehiculul de poliție, moment în care atelajul s-a răsturnat. Una dintre persoane a fugit, o persoană minoră era căzută lângă atelaj, iar a treia persoană a fost prinsă în momentul în care a încercat să fugă. Pentru persoană minoră a fost solicitat un echipaj de ambulanță pentru acordarea de îngrijiri medicale, aceasta fiind transportată la spital.

Magistrații din cadrul Judecătoriei Medgidia au decis să îi aplice lui Ildiscan M. măsura educativă a asistării zilnice pe o perioadă de 4 luni de zile, pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat. 
 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
daca desfiintati sectia impuscati si politistii
3
0
Ca n filmele cu comisarul Moldovan.Adică unele din milioanele de filme ale lui Nicolaescu,regizorul monopol.Bine că nu au scăpat infractorii ăștia deosebit de periculoși, mafioți,corupți și debordand de aranjamente ascunse ce puteau submina economia locală și chiar națională. Bine că a scăpat Cherecheș,Oprescu și Bica de exemplu,unii ce nu ajung nici pe departe la nivelul periculoșilor mai sus menționați în articol.Mare amărăciune mare. Adică îți lasă un gust amar.
4
0
Desfiintati sectia 4 politie Constanta de pe strada Somes 28. Este total inutila. Niciun dosar nu se solutioneaza. Sunt lasate sa zaca in sertare pana la perimare. Mie mi-au furat poarta metalica cu stalpi cu tot. Raspunsul a fost surprinzator: si de la altii s-au furat, asa ca "ura si la gara".
5
0
T*****I din medgidia, nu sint mai p****i, sa munceasca! le da statul roman si ajutoare, carduri, burse la copii.
5
0
Pe visan zis luceafar din murfatlar cand il prindeti, ca face numai talharii, intra pst oameni case, in valu, murfatlar,
6
0

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436