REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Hoţ URMĂRIT cu MAŞINA prin Lumina şi Ovidiu! A fost PRINS dar s-a lăsat cu PUMNI în FAŢĂ!

Hoţ URMĂRIT cu MAŞINA prin Lumina şi Ovidiu! A fost PRINS dar s-a lăsat cu PUMNI în FAŢĂ!

Replica API 10 mai 2019 | 00:00 670

'Taci, că-ţi dau neveu'

'Taci, că-ţi dau neveu'

A vrut să fure doi acumulatori de la un cap tractor parcat pe o stradă din Lumina, dar a fost văzut de fratele proprietarului. S-a urcat în mașina și a luat-o la goană, chiar dacă nu avea permis. A fost urmărit de martori și de partea vătămată și blocat pe o stradă, în Ovidiu. Acolo, pentru a-și asigura scăparea, a lovit una dintre persoanele de la fața locului cu pumnul în zona feței. Dar a fost imobilizat și a sosit și Poliția.

Individul a fost condamnat la 4 ani pentru tâlhărie calificată și la 1 an și 6 luni pentru comiterea infracţiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

”Contopeşte pedepsele stabilite prin prezenta şi aplică inculpatului pedeapsa cea mai grea, de 4 ani închisoare la care se adaugă un spor de o treime din cealaltă pedeapsă, urmând ca inculpatul G. N.-Ş. să execute în final pedeapsa de 4 ani şi 6 luni închisoare. Pedeapsa se execută în regim de detenţie”, potrivit minutei judecătorești. Decizia nu a fost definitivă și a fost înregistrat apelul, termenul fiind fixat pentru data de 6.06.2019.

Totul s-a petrecut în noaptea de 7 spre 8.02.2019, în jurul orei 00:00, când inculpatul a încercat să sustragă doi acumulatori auto de la un cap tractor, parcat în fața unei locuințe din Lumina. Un tânăr, fratele proprietarului, a auzit zgomote și a ieșit să vadă despre ce e vorba, văzându-l pe G.N.Ș.. Hoțul i-a spus să tacă că, dacă nu, îi dă "neveu", după care s-a urcat într-o mașină și a demarat în trombă.

Tânărul a apelat servicul de urgență 112 și, împreună cu tatăl și fratele său au procedat la urmărirea acestuia, cu două mașini, pe DN22A către DN2A, orașul Ovidiu, potrivit rolii.ro. Inculpatul a condus autoturismul, deși avea suspendat dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice, martorii urmărindu-l pe suspect pe aceste drumuri cât si pe mai multe străzi din orașul Ovidiu, până s-a reușit blocarea acestuia în trafic.

Cu această ocazie persoana vătămată i-a cerut inculpatului să rămână la fața locului deoarece a fost anunțată Poliția, motiv pentru care, în încercarea de a-și asigura scăparea, inculpatul l-a lovit cu pumnul în față.

În acel moment au intervenit și ceilalți și împreună au reușit imobilizarea inculpatului până la sosirea organelor de poliție. Precizăm că inculpatul a suferit anterior numeroase condamnări, în țară și străinătate. Acum urmează a se judeca apelul.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un hot si un talhar incurabil. Nu va face altceva toata viata.
6
0
E din februarie !
0
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108