REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.4° Constanța Mar., 21 Mai 2024
Anul XX Nr. 6736
22.4° Constanța Marți, 21 Mai 2024 Anul XX Nr. 6736
 

Hotel Capitol Brașov din portofoliul Transilvania Investments intră în rețeaua Accor

Hotel Capitol Brașov din portofoliul Transilvania Investments intră în rețeaua Accor

Ana Maria LIPAN 5 iulie 2023 | 00:00 315

Aro Palace anunță semnarea oficială a parteneriatului prin care Hotel Capitol din Brașov va adera la brandul Mercure al grupului francez Accor.  Afilierea la lanțul internațional este un pas strategic prin care Aro, compania deținută de Transilvania Investments, își propune să redevină numărul 1 în turismul brașovean.

Hotel Capitol Brasov din portofoliul Transilvania Investments intra in reteaua Accor

„Dintre toate opțiunile analizate, Mercure a fost alegerea cea mai potrivită pentru a potența tot ce are de oferit Hotel Capitol. Este un brand cu o notorietate internațională puternică, care are ca valoare principală inspirația locală. Acest lucru ne va permite să ducem mai departe tot ce înseamnă istoria de peste patru decenii a hotelului.”, spune Radu Roșca, președinte executiv Transilvania Investments.

Hotelul își va primi oaspeții în 181 de camere spațioase, inclusiv 28 de suite. De asemenea, va avea un restaurant à la carte și un lobby bar. Hotelul va deveni cu siguranță locul ideal pentru organizarea de evenimente de afaceri, ceremonii și petreceri private în cele șase săli de conferințe versatile, cu o suprafață totală de peste 500 mp.

Începând din 2025, hotelul va funcționa sub numele Mercure Brașov Center. Redeschiderea hotelului va crea aproape 100 de locuri de muncă, recrutările pentru viitoarea echipă urmând să înceapă din vara anului viitor.

„Scopul final este de a crea o sinergie între oferta hotelului Mercure Brașov Center și cea a hotelului Aro Palace, un alt activ Transilvania Investments, astfel încât turiștii ce vizitează zona Brașovului să regăsească toate opțiunile în portofoliul companiei. Acest lucru va aduce compania mai aproape de obiectivul său de a transforma Brașovul în destinația de călătorie nr. 1 din România, atât pentru turismul individual leisure, cât și pentru cel de business și pentru grupuri.” a afirmat Călin Ile, Președinte al Consiliului de Administrație al Aro Palace S.A..

Mercure Hotels este prezent în lume printr-o o rețea internațională de peste 943 de hoteluri în peste 60 de țări, ce însumează peste 125.341de camere la nivel global, conform agerpres.ro. 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
392234462419
5/49
22315123624
joker
61933284515