REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.3° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Hotel plin de gândaci, fără apă și aer condiționat, ofertă turistică în Costinești

Hotel plin de gândaci, fără apă și aer condiționat, ofertă turistică în Costinești

Victor ROTARU 24 august 2023 | 00:00 5061

Ne apropiem cu pași repezi de finalul sezonului estival, experții din turism consideră că sezonul se încheie odată cu începerea anului școlar, adică pe 11 septembrie. În acest sens, mai mulți agenți economici din domeniul HoReCa încearcă să-și rotunjească veniturile, să supraviețuiască până la următorul sezon, prin metode nu tocmai ortodoxe. Unii mai măresc prețurile la preparate, alții bagă un bacșiș obligatoriu, mai taie din facilitățile spațiilor de cazare pentru a mai recupera câțiva lei, fiecare se descurcă. Cei care au de suferit sunt tot turiștii, acesta fiind și cazul de față, în care o familie din Craiova a dat numai de probleme pe tot parcursul sejurului petrecut la Costinești.

Hotel plin de gandaci, fara apa si aer conditionat, oferta turistica in CostinestiHotel New Interlux - Costinești

O familie din Craiova, venită în concediu la mare, la Costinești, a avut de îndurat numai lucruri neplăcute pe tot parcursul sejurului petrecut pe litoral. Familia s-a cazat la Hotelul New Interlux, din Costinești, și încă de la check-in s-au lovit de probleme, rezervând 3 camere matrimoniale, fiind și cu alte persoane în vacanță la mare.

Hotel plin de gandaci, fara apa si aer conditionat, oferta turistica in Costinesti

Când au ajuns, li s-a pus la dispoziție un apartament cu 3 camere și o sigură baie: „Hotel New Interlux, Costinești, cea mai proastă cazare, o minciună totală în realitate față de poze. Niște escroci care nu știu din ce să mai facă bani. Am cerut 3 camere matrimoniale și ni s-a dat un apartament cu 3 camere și o baie comună. Colcăie gângăniile prin camere și baie, miroase oribil. Nu ți se oferă nici măcar o mătură să o folosești în cameră!” a transmis Maria B.

Hotel plin de gandaci, fara apa si aer conditionat, oferta turistica in Costinesti

„Aerul condiționat ți-l opresc când vor ei de la panoul electric”

Problemele nu se opresc aici, femeia a mai relatat faptul că cei din conducere opreau aerul condiționat de la panoul electric, probabil pentru a nu fi consumul prea mare, având probleme și cu apa, care și aceasta se tot oprea.Hotel plin de gandaci, fara apa si aer conditionat, oferta turistica in Costinesti

Apa se oprește, aerul condiționat ți-l opresc când vor ei de la panoul electric. Pentru ce plătești 190 de lei? În momentul când ni s-a stricat mașina, cu o zi înainte de plecarea din cazare, am cerut să mai rămânem o noapte pentru a lăsa mașina la un mecanic. Eram cu o fetița de un an și jumătate după noi, prin soare și căldură, iar cei de acolo ne-au spus ca ei vor să facă bani din alta parte, pe un sejur mai lung. Am spus că este în regulă și am cerut măcar să ne lase la piscină cu fetița, să mai treacă timpul, și au baricadat piscina să nu o putem folosi, cică din probleme tehnice.”, a încheiat Maria B.

Contactați telefonic de către reporterii Replica, pentru un punct de vedere, reprezentanții Hotelului New Interlux nu au răspuns apelului telefonic. 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Rusine , rusine in Bulgaria la Albena este un dezastru.Nu recomand
0
0
Auxi ai drskuluy ce numr are NEW INTERLUX cred k e o DYARIE MAKEDONEASKA
1
1
Așa sunt r*mâni, caută mereu numai lucrurile rele , numai sa critice , daca era invazie de gândaci atunci era o problema , dar așa un gândac poate sa vina și de afara . Pai proprietarii și normal că opresc aerul , daca clienții Il lasă deschis non stop când nu sunt in camera . Și apoi voi ziariști de 2 lei , de ce nu va documentați mai întâi să scrieti o știre . În toate ziarele toate hotelurile de pe litoral sunt murdare , jegoase . Ați fost și voi odată la bulgării și gata a dat luxul in voi . Mi-e scârbă de voi și de tara asta
18
11
Foarte bine va făcut auzi 190 7pers, cred ca lăsați și aerul condiționat deschis când mergeți la plajă. Cu dacă eram fără 350 400 nici nu va primeam. Pai ce L voi în Craiova la marele hotel fără 500 nici nu a vrut sa vb cu noi a spus ca este 1000de RON noaptea asta în perioada 11mai 2023 la hotelul lui nasasul de Gica Popescu și Videanu
16
6

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468