Hotelierii din Mamaia adoptă sistemul all-inclusive: au specializat în Bulgaria şi bucătarii şefi
Hotelierii din Mamaia adoptă sistemul all-inclusive: au specializat în Bulgaria şi bucătarii şefi
Facebook Twitter Whatsapp Linkedin PinterestOfertă
Ofertă
Ofertele all-inclusiv sunt deja disponibile şi în România. Hotelierii din staţiunea Mamaia "au furat" sistemul colegilor bulgari pentru a-l implementa cu succes şi pe litoralul Mării Negre. Startul a fost dat de către Complexul Mercur-Minerva, inaugurat sâmbătă ca fiind primul hotel "Family Club-Premium All Inclusive" din România, prin care autorităţile din turism încearcă să atragă cât mai multe familii pe litoral. Cu până în 1.000 de lei, în functie de confortul dorit, turiştii sunt ademeniţi să rămână şapte zile pe litoralului românesc. De aceşti bani, clienţii sunt răsfăţaţi cu preparate speciale şi băutură la discreţie. Au acces liber la piscină, la sala de fitness, sezlonguri şi umbrele pe plajă, iar cei mici - acces gratuit la locurile de joacă. "Familiile vor veni cu mai mare încredere pe litoralul românesc, pentru că vor şti exact ce au şi ce nu au de plătit la hotel. Considerăm că va genera o creştere pe acest segment family", spune şi Cristian Bărhălescu, preşedinte ANAT, Regiunea Sud-Est. Complexul Mercur Minerva Family Club este situat în nordul staţiunii Mamaia şi cumulează 280 de camere. "Acest concept integrează începând de la servicii de masa tip bufet, cu meniuri specifice copiilor, animatori, locuri de joacă interioare şi exterioare, servicii de plajă. Ei beneficiază la all inclusive de o gamă diversă de mâncăruri, de la felurile de bază până la deserturi, care se schimbă în fiecare zi, până la băuturi alcoolice şi nealcoolice", este de părere Marius Usturoiu, preşedinte ANAT, Regiunea Vest şi administratorul Complexului Mercur-Minerva. Şi hotelurile Dorna şi Minerva, deţinute de omul de afaceri George Guci, vând pachete turistice în regim all-inclusiv. "Este profitabilă ideea de orice care îţi aduce mai mulţi turişti şi care creşte gradul de vânzare şi în final, bineînţeles, că îşi creşte şi profitul", susţine George Guci. Pentru ca turiştii să fie multumiţi de servicii, 12 bucătari şefi şi directori de aprovizionare din cadrul celor patru hoteluri care vor opera în sistem all inclusive în Mamaia au urmat în această lună cursuri de specializare în Bulgaria. Menţionăm că şi hotelul Europa, deţinut de afaceristul George Copos din Eforie Nord, vrea să treacă pe sistemul all-inclusiv.
Alexandra VASILE
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Urmareste-ne pe Google News