REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
13.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

HOTELUL BÂNTUIT DIN PIAŢA OVIDIU: 'În curtea imobilului se dau petreceri noaptea'

HOTELUL BÂNTUIT DIN PIAŢA OVIDIU: 'În curtea imobilului se dau petreceri noaptea'

Replica API 5 august 2019 | 00:00 1123

Mai mult decât o simplă atracție pentru turiști, hotelul Intim rămâne un loc demn pentru a fi povestit următoarelor generații. Fiind o proprietate privată nu putem afla când se va reabilita, însă sperăm că se va întâmpla cât mai repede. Potrivit persoanelor din zonă, hotelul “ar prinde viață” pe timpul nopţii.

Cine nu se gândește la Mihai Eminescu cand aude de hotelul Intim din zona Peninsulară? În acest monument istoric a fost cazat timp de 10 zile poetul valoros al românilor. Acesta a ales să fie cazat în mansarda acestui hotel, deoarece era îndrăgostit de marea noastră albastră. Marele poet se inspira privind valurile mării și astfel reușea să-și așeze dragostea pentru Veronica Micle în cuvinte prețioase. Hotelul a fost construit undeva prin anii 1880. Hotelul a purtat, iniţial, numele de d’Angleterre.

“În curtea hotelului Intim se dau petreceri noaptea”, ne spune un locatar al zonei, declaraţie care ne duce spre mitul urban al stafiilor care ar sălăşlui în această clădire.

În jurul hotelului au fost țesute povești stranii, spre exemplu totul a plecat de la povestea unei fete răpuse de leucemie într-una dintre camerele acestui imobil. Neștiind nimic despre ea, administratorul a decis să o înmormânteze pe cheltuiala hotelului. Lucrurile acesteia au fost depozitate la subsolul hotelului. Se spune că din acele vremuri, ea se plimbă prin hotel. Alţii în schimb, afirmă că umbra care merge prin imobil ar fi a lui Eminescu, care se reîntoarce pentru a-i scrie preaiubitei, Veronica.

Vezi şi:

https://www.replicaonline.ro/hotelul-bantuit-din-piata-ovidiu-reabilitat-investitorul-un-afacerist-bogat-din-constanta-389855/

A.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vorbiti oae cu nume si prenume, hotelul a intrat pe mainile familiei Dusu, niste vechi securisti din CTA cu averi facute din combinatii cu statul si pe spatele muncitorilor din firmele lor platiti cu salarii mizere, iar muzica vine dinspre petrecerile de pe terasa hotelului, facute de beizadeaua George Dusu, petreceri care sunt foarte okey
7
0
Parintii celui mentionat nu cumva fac parte din anumite organizatii anti constitutionale conf ARt 40 alin 4 ?Verificati
6
0
Primaria C-ta si panaramele nesimtite de la raedpp ar vinde hotelul tiganilor chiar si pentru o galeata de porumb fiert. In special primariei, le doresc acuplare placuta cu prietenii lor votanti rrromi.
7
0
Ma ziaristilor eu cred ca uni oameni care dupa ce s-au drogat au vazut fantome dupa un timp a ajuns povestea asta si la voi care ati facut din vedeniile unor drogati sau betivi o stire "bomba".
7
0
Asta cu bantuitul nu mai tine. Nici macar spiritele eroilor neamului nu mai bantuie la noi,ci pleaca sa bantuie prin tari straine,satule ca urmasii fac de cacat toate eforturile lor,toata lupta si sacrificiile pentru tara, in mod consecvent.Eminescu? Azi e la moda Adi Minune si Florin Salam. Cultura se face feisbucist prin uniformizarea creierelor cu sloganuri si citate,prin lozinci si hastaguri cretinoide. Cladiri istorice au si in afara,ori asta inseamna ca putem vedea ceva frumos in excursii,chiar daca nu e la noi. Noi avem fete frumoase si ieftine la puterea de cumparare a strainilor.
9
0
Ii facea reclama pe instagram Alexandra Stan , mare consumatoare de prafuri si ea .
10
6
Se vb mai jos de un individ consumator de droguri! Dar LEGEA, cine plm aplica Legea! Ca Fagabondu participa si el la sindrofii, deghizat dar participa! Ia uzi ce spun oamenii de mai jos, se pise pe vecini! Pai, ba, DNA , inainte te sesizai din oficiu pt orice prostie, acum...sufletu! Verificati taticu functionarii daca-si fac treaba, daca aplica legea. Voi nu vedeti ca oamenii sunt revoltati, ce dracu asteptati sa Se incaiere! Legea!!!!!
14
0
Copiii la USR si parintii in PSD legatura dintre ei si Geoana se pune?
7
3
useristii fac petreci acolo. ziua urla ca vor o tara ca n afara! asta e democratia vazuta de tinerii frumosi si liberi
7
3
S au facut zeci de sesozari, a venit politia de nenumarate ori, s au aplicat amenzi... dar ce sa vezi, marii proprietari in coniventa cu autoritatile se pise pe toata lumea. Asta i Ciuma! Ca e proprietar e in regula, dar atributele dreptului de priprietate - posesia, folosinta si dispozutia, asta pentru occudenralul de la ora 12.13- trebuie cu buna credinta. Adica nu sa vedem incalci dreptul la liniste si dezvoltare armonioasa al celorlalti, care ce sa vezi subt tot proprietari. Ups si nu are nici autorizatie pt TERASA si doar pt bar! Sa se aplice legea!
16
2
Petrecerile sunt organizate de un anumit Pop Sasha asociat la fostul pub Hang Out care e consumator de droguri
18
8
e stafia pesedeului care bintuie .votantii si simpatizantii bosorogi sa mearga ca se dau mici si galeti gratis
11
1
Scrie mare peste tot ca a devenit proprietatea verilor Dusu, renovam cu Celco in curand
10
4
Voi ati anuntat ca are proprietar.Ala ce face ? Poate inchiriaza gradina,sa recupereze investitia.
7
7
Daca se supara...va cumpara ,ziarul ! Un ziar de doi lei !Omul investeste peste 1mil de euro in hotel !!
7
13
bea boschetarii si fura curent e o mizerie de nedescris in toata zona politia si primaria nu vede , si nu actioneaza direct
20
0
Dupa o cercetare a politiei s-a descoperit ca cel care da petreceri este vicele babu cu gasca lui de prfitori si derbedei...
27
2
Cred ca satanistii de la USR ies dupa 12 noaptea la un gratar. Dupa Europarlamentare in fiecare noapte petrec ca la Bruxelles
20
27
bine ca e proprietate private. Altfel, Eminescu sau nu, Fagadau si incompetentii lui de la RAEDPP erau in stare sa-l vanda tiganilor invadatori si abuzivi pe vreo mie doua de euro plus cam tot atat SHPAGA! Cu binecuvantarea consilierilor PNL !
32
3
Sunt eu, joc rummy cu octogenarul george despina
20
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272