REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
12.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

HOTELUL Capri a ajuns să se VÂNDĂ cu 2 MILIOANE de EURO

HOTELUL Capri a ajuns să se VÂNDĂ cu 2 MILIOANE de EURO

Replica API 15 februarie 2021 | 00:12 4348

Hotelul Capri a fost scos la vânzare. Actualul proprietar s-a gândit să se descotorosească de acesta scoțând-o la vânzare cu peste 2.000.000 euro.

Se pare că în urma anului pandemic 2020 tot mai mulţi proprietari de hoteluri şi pensiuni au pus lacătul pe afaceri şi au decis să se reprofileze. Pandemia de coronavirus le-a micșorat semnificativ câștigul, iar unii au luat hotărârea să își pună la vânzare locațiile în care au muncit ani de zile. O firmă de imobiliare se ocupă de vânzarea unui imobil din centrul orașului, de pe strada Mircea cel Bătrân, numărul 109, în imediata apropiere a Teatrului „Oleg Danovski”. Hotelul Capri, căci despre el este vorba, a fost scos la vânzare cu suma de 2.300.000 euro.

Specificațiile imobilului

Imobilul are un regim de înălțime de D+P+4 etaje + M, o suprafață construită de 2438,48 mp, suprafața terasei de 136 mp și cea a terenului de 465 mp. La demisol, clădirea deține un salon, subsolul este ethnic, în care se găsesc bazinele de apă tampon, centrala termică pe gaze, bucătăria, spălătoria, grupuri sanitare personal, vestiare, spații de depozitare, garaj și un atelier. La parterul clădirii este un salon pentru micul dejun de 29 locuri, un oficiu bucătărie, un bar, o sală de biliard, saună, jacuzzi și grupuri sanitare. Imobilul dispune de lift turiști, lift marfă, scară turiști.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pot achita o parte cu bonuri de masa? O inghesuiala de hotel,ca sa primeasca stelele au facut si parcare si piscina, dar suprafata era prea mica.Venea pe acolo un diriginte de santier din partea beneficiarului, omul lucrase la drumuri si poduri, nu avea treaba cu constructiile civile, cerea niste aberatii ,planurile erau facultative,azi punea muncitorul sa ridice un zid,maine ii cerea sa-l darame !
2
0
2 milioane ?!!!!! Voi sunteti sanatosi, pentru cotetul ala nefolosit de 10 ani
8
1
au inceput sa-si vinda brinzarii cotetele facute ieftin .Blestemele va ajung hamesitilor o sa scapatati dar cu hotel la care sa platiti impozit .E oplina Constanta si mamaia de hoteluri facut dekkt dar cu pretentii de Coasta de Azur si care functioneaza 3 luni pe an restul sunt cuiburi de mucegai si ciuperci mai ales alkea din mamaia nord facute in mlastina .
19
4
cladirea nu face nici 400.000.Este un hotel machidonsec.Construit stramt,camere mici,holuri mici.Hotel facut de lacomie sa aiba camere multe sa ia bani multi.O basina de strut.
16
3
...cu infiltratiii la subsol si mucegai cat cuprinde , inghesuit si cu o panorama la darapanaturile din spate unde locuiesc tiganii ! Mai mult de 1,5 milioane nu face !
12
2
asta este articol articulat? sau spot publicitar? daca subiectul asta ar fi la rubrica pentru reclame ar trebui platit impozit la stat, dar mai bine sa faca un articol si baga banu' in buzunar tanti Diana
10
0
Prost e cel ce da atatia bani pe un cort machidonesc.
17
4
dau 2 mil si un bax de cola. E perfect pt camin de refugiati.
15
1
SI IN 2 MIL. DE ANI ITI RECUPEREZI INVESTITIA...
16
2
tiganie machidoneasca facuta linga strada,ca sa ai miros proaspatde gaze si sunet de motopirtari! plus ca arata ca o tiganie,facuta din deseuri si ieftinaturi.nu e prost cine cere..
25
3
Au construit fara nici o logica si acum vor milioane.
23
2
Hoteluri fara nici un loc de parcare e plina Ct si faimoasa zona Mamaia nord . Cate locuri de parcare are acest Hotel ? Vina apartine celor care au construit dar si celor care au cumparat si acum se bat pe locurile de parcare sau nu au actele inregula la ap sau nu au curentul tras stau pe organizare de santier , daca ai cat de cat neuronul functional si te doare inima cand dai 70 mii sau 100 mii euro pe un ap in noroaie fara strada sau parcare nu faci lucrul acesta . Dezvoltatorii au vazut ca prosti au ramas multi si dupa Caritas si trebuiau si ei jumuliti cumva,Nu e rautate asta e adevarul
24
2

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468