REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
11.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Hotelul NEW ROYAL din Constanţa îşi aşteaptă oaspeţii complet renovat şi cu facilităţi de lux

Hotelul NEW ROYAL din Constanţa îşi aşteaptă oaspeţii complet renovat şi cu facilităţi de lux

Replica API 27 septembrie 2019 | 09:01 651

Hotelul Royal situat pe bulevardul Mamaia din Constanţa a devenit Hotelul New Royal (patru stele). Unitatea și-a redeschis activitatea după un lung proces de renovare, beneficiând de investiții însemnate. Joi, 26 septembrie a.c., a avut loc o conferință de presă la care a participat CEO Aurelian Marin, adică noul proprietar.

Aurelian Marin deţine şi agenţia de turism Paradis Vacanțe de Vis, agenție ce are în spate 20 de ani de experiență.

Hotelul este situat pe Bulevardul Mamaia, foarte aprope de stațiunea Mamaia dar și de alte zone de interes din orașul Constanta, mai exact: Delfinariu, parcul Tăbăcărie, City Mall, stadionul Farul, Universitatea Ovidiu, dar și centru.

În cadrul conferinţei de presă, Aurelian Marin s-a referit şi la activitatea agenţiei sale de turism: "În prezent, în exclusivitate agenția oferă noutățile de pe litoral. 150.000 de turiști au fost aduși la mare prin agenție, fiind cea mai importantă agenție de turism în acest moment". Despre hotelul New Royal, Aurelian Marin a afirmat că "a trecut printr-un proces consistent de reabilitare- renovare pe o perioadă de 4 luni. Am încercat să venim cu mai multe facilități: mic centru medical, centru fitness si relaxare și de înfrumusețare, am renunțat de restaurantul de la subsol pentru acest centru medical. Hotelhl va fi deschis pe tot parcursul anului. Vara ne-am propus o strategie pentru turiști pentru ca aceștia să se cazeze aici. Este o provocare pentru că experiența noastră s-a bazat doar pe vară și tot ce înseamnă litoral. De asemenea, informații despre hotel se găsesc pe site -https://paradistours.ro/oferta-new-royal.html".

Cele 50 de camere și apartamente spațioase mobilate într-un stil modern își așteapta oaspeții nu doar pe timp de vară, hotelul fiind deschis pe tot parcursul anului. De asemenea, în incinta hotelului se află și o sală de conferințe perfectă pentru orice tip de evenimente și poate găzgui până la 75 de persoane. Dotările tehnice nu lipsesc. La parterul hotelului a fost amenajat barul și restaurantul iar la mezanin a fost amengajat un spațiu dedicat înfrumusețării cu aparatură de ultimă generație în domeniul cosmeticii. La subsol se găsesc centrul sportiv și centrul de recuperare dotat cu tehnologi inovative de fizioterapie, ca de exemplu Fisio Warm, un aparat ce grăbește procesul de vindecare al pacienților, având efecte rapide. Sala de fitness, salonul de masaj, sauna, jacuzzi și salină, dar care este în curs de amenajare, dau un plus acestui hotel.

L.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Timp mult in urma am servit o singura data micul dejun la acest hotel ... foarte placut si amabili... multumesc
0
0
POATE NE SPUNE DOMNUL SINUNDE SUNT LOCURILE DE PARCARE.
8
0
Hotel fara locuri de parcare...toti cocalarii cazati acolo isi parcheaza cazanele nemtesti pe stradutele adiacente, blocand accesul riveranilor. Multa spaga trebuie sa fi luat ala de a semnat autorizatia de constructie...Ar trebui demolat de urgenta, si in loc, o parcare.
8
0
Sa-i astepte mult si bine !
4
0
tie si ma-tii , care daca lua muie la timp nu mai fata un bou ! .....aviz nevestei tale !
4
0
Acest articol?manipulare.de ce?pt ca va distrage atentia de la proasta guvernare a psdului.in mod normal o redactie de stiri ar fii trebuit sa scrie despre ce s a intamplat in america in expeditia tutei de la videle,ori acest lucru nu il fac pt ca nu prea au ce sa scrie.ca s a dus vaca si s a intors capra.sa scrie despre imprumutul de 500 mil de dolari facut de orlando pentru mita electorala pe acre o da guvernu la anu.dar nu au cum sa scrie despre ca nu le mai da stroe salariu.tic tac tic tac psd ceasul ticaie.se apropie
2
6
Lucru makedonesc Un kitch
4
2
hotel cu locuri de parcare pe bulevard!
10
0
toate amantele lui Rica frumosu sunt asteptate la impachetari cu namol
13
0
Ne ati albit cu lingaul asta. Ii faceti reclama lu cap de dovleac business man ul constantei. Devoratorul de gagici proaste.
15
0
Jacuzi, Yakuza ...
2
2
Cat v-a dat libidinosul asta? LIBIDINOSUL asta se da la orice misca cu pixta. E si normal la cum arata nevasta-sa. Un lingau care il pupa-n cur pe stroie! Sa aveti soarta machedonului ! Poate si mai rea!
15
2
Succes garantat avand in vedere noul CEO
1
4
RECLAMA ASCUNSA !!! PT LOCUITORII CT ASTA NE INTEREAZA PE NOI ? HALAL DE ZIUA, AM TOT ZIS CA NU MAI INTRU, DA DIN CURIOZITATE SA VAD CE BAZACONII MAI BAGATI
13
0
Se da si cu ora? Poate vreau sa dau o pedala si e mai in drum
15
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272