REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
16.4° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Hoţi din Constanţa, ‘vizitaţi’ de poliţişti: mai multe persoane, reţinute

Hoţi din Constanţa, ‘vizitaţi’ de poliţişti: mai multe persoane, reţinute

Replica API 29 martie 2018 | 00:52 274

TÂLHARI

TÂLHARI

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Constanţa şi cei ai Serviciului Investigaţii Criminale, cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului Acţiuni Speciale au efectuat 7 percheziţii domiciliare la locuinţele unor persoane bănuite de comiterea unor infracţiuni de tâlhărie, furt din locuinţe, din auto şi din buzunare, ocazie cu care au probat activitatea infracţională a cinci persoane.

„Este vorba despre o grupare formată din persoane de etnie romă, despre care aveam date că se ocupă cu comiterea de tâlhării, cu mod de operare destul de violent. Până acum sunt probate în jur de 6 tâlhării, comise în incinta unor societăţi comerciale, persoane vătămate fiind paznicii acestor societăţi. Este vorba şi despre un furt din locuinţă şi unul din societate. Suntem în plină anchetă. În urma audierilor vor fi luate măsurile legale”, a declarat Marian Enache, şeful Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Constanţa.

Astfel, persoanele în cauză, în intervalul 2017 - 2018, prin constituirea unui grup infracțional organizat, au comis un număr de 5 tâlhării pe raza municipiului Constanța, precum și furturi din societăți comerciale. În urma probatoriului administrat, persoanele au fost reținute pe bază de ordonanță pentru o perioadă de 24 de ore, urmând a fi prezentate instanței de judecată cu propuneri corespunzătoare.

”Cu ocazia raziei executate pe raza municipiului Constanța au fost executate un număr de 7 percheziții domiciliare la persoanele bănuite de comiterea de infracțiuni de tâlhărie, furturi din locuințe, auto și din buzunare. Cei în cauză au fost identificați, conduși la sediul Poliției și, în urma probatoriului administrat, cei în cauză vor fi conduși la unitatea de Parchet pentru propuneri corespunzătoare”, a declarat Ion Chiru, șeful Poliției Municipiului Constanța. La acțiune au fost angrenați și luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

Video:

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Militienii nu sunt in stare sa ne scape de tigarile de la colt de strada, dar vor sa ne scape de hoti. Cum sa ne scape, daca si ei sunt hoti?!
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272