REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

HOȚI URMĂRIȚI în TRAFIC de polițiști! Șoferul, cu dosar penal de când era minor

HOȚI URMĂRIȚI în TRAFIC de polițiști! Șoferul, cu dosar penal de când era minor

Replica API 5 mai 2020 | 00:00 5340

Oamenii legii au urmărit un autovehicul, pe străzile din Constanța, în noaptea de 26 spre 27 aprilie a.c.. Era vorba despre niște hoți și, potrivit informațiilor noastre, la volan s-ar fi aflat Ștefănel Tagariciu, cunoscut cu antecedente penale.

Ștefănel Tagariciu este cunoscut de oamenii legii de pe vremea când încă era minor. În 2016, spre exemplu, acesta a fost depistat la volanul unei mașini marca Honda, neînmatriculată, fără permis de conducere. Și-a recunoscut fapta în fața judecătorilor și a cerut să fie judecat după procedura simplificată, adică în baza probelor administrate în faza de urmărire penală pe care nu le-a contestat și nu a solicitat administrarea probei cu înscrisuri. A primit atunci măsura educativă a asistării zilnice pe o durată de 5 luni, pentru săvârșirea infracțiunilor de punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat și conducere fără permis.

Urmăriri pe străzile din Constanța

Amintim că, în noaptea de 26 spre 27 aprilie a.c., în jurul orei 23.45, polițiștii locali constănțeni, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au observat un autovehicul care se deplasa pe strada Spiru Haret din municipiul Constanța, dinspre strada Feldioarei către strada Cumpenei, cu viteză redusă și cu portbagajul deschis.

Polițiștii locali au procedat la urmărirea autoturismului, iar pe strada Valu lui Traian, au observat faptul că mai multe persoane au coborât din interiorul autovehiculului și au descărcat din portbagaj un utilaj voluminos. La vederea forțelor de ordine, persoanele în cauză au urcat în autoturism și au demarat, conducând cu viteză excesivă, abandonând utilajul pe strada menționată. Polițiștii locali au solicitat sprijin forțelor de ordine din dispozitivul de ordine și siguranță publică constituit la nivelul Poliției municipiului Constanța, continuând urmărirea autoturismului pe străzile Cumpenei, zona Industrială, strada Celulozei, timp în care acesta se deplasa cu viteză și nerespectând somațiile forțelor de ordine. În sprijin au sosit echipaje de la secțiile de poliție din cadrul I.P.J. Constanța, împreună reușindu-se blocarea autovehiculului în trafic pe strada Dezrobirii.

Două autospeciale de poliție au fost avariate

În timpul activităților de urmărire au fost avariate două autospeciale, dintre care una de poliție națională și una de poliție locală, avariile fiind reduse la ambele autoturisme, nefiind înregistrate victime. Persoanele ocupante au părăsit autoturismul, fugind de la fața locului. Forțele de ordine - polițiști, jandarmi, polițiști locali - au pornit în urmărirea acestora pedestru și au reușit imobilizarea a două dintre persoanele în cauză, dintre care unul fiind conducătorul auto. Cei doi tineri, de 18, respectiv 22 de ani, Tagariciu și Stan, au fost conduși la sediu pentru audieri. Conducătorul auto (Tagariciu) a fost testat atât cu aparatul etilotest, cât și cu aparatul drug-test, rezultatul fiind negativ. În continuare, polițiștii constănțeni desfășoară cercetări pentru stabilirea cu exactitate a situației de fapt și identificarea tuturor persoanelor implicate.

Video:

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cand va uitati la tv si vedeti in america 20 de masini de politie cu elicoptere pentru unul singur ce refuza sa opreasca va place spuneti ca asa e normal dar cand si la noi e lafel nu va convine romani perversi si periculosi niste cwrwe asa sunt romanii
8
1
Ooho.. da cate capete de creta pentru 2 puleti ! Doua trei echipaje cu 8 clase nu erau de ajuns?
4
9
Doi derbedei care nu trebuie lasati liberi.
11
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272