REPLICA ONLINE CONSTANTA

11° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
11° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Hoții care l-au prădat pe hairstylist-ul vedetelor au fost arestați, însă Bassam Dabbas încă nu și-a recuperat banii

Hoții care l-au prădat pe hairstylist-ul vedetelor au fost arestați, însă Bassam Dabbas încă nu și-a recuperat banii

Valentina CAMARA 2 decembrie 2022 | 00:00 248

Cu ceva timp în urmă, Bassam Dabbas a fost lăsat fără o sumă mare de bani, în timp ce se afla la sală pentru un antrenament.

Bassam Dabbas

Hoții care „l-au sărăcit” pe hairstylist-ul vedetelor au fost arestați de către oamenii legii și urmează să plătească pentru faptele lor.

Bassam Dabbas încă nu și-a recuperat toți banii

Cu ceva timp în urmă, Bassam a trecut prin clipe foarte dificile. În momentul în care a realizat că i-au fost furați 25 de mii de lei, acestuia i-a căzut cerul în cap, pentru că nu se aștepta sub nicio formă să fie prădat într-un loc în care credea că este în siguranță.

Încă din luna august, atunci când a avut loc jaful, Bassam a făcut constant demersuri pentru ca cei care l-au prădat să plătească iar banii să îi fie restituiți.

Vedeta a fost foarte surprinsă în momentul în care a constatat că hoții i-au avut complici pe angajații de la sala de sport așa cum, spune acesta, bănuiau și oamenii legii.

Cei care l-au jefuit se află acum în spatele gratiilor, însă banii continuă să lipsească așa că Bassam își dorește acum doar să primească înapoi valuta care îi aparținea de drept.

„Am înțeles de la avocată că am câștigat procesul, acum așteptăm să mai treacă o lună. Oamenii sunt în pușcărie din a doua zi, dar ce se întâmplă, nu știu. Am dat și la sală, pentru că poliția a dat vina pe sală, pentru că ei au intrat și au ieșit cu acordul lor, adică hai că intri și furi fără abonament, dar te întorci și dai portofelul și rucsacul fără abonament, cum să intri în sală așa? Oarecum i-a obligat și pe cei de la sală, dar procesul oricum am auzit că l-am câștigat deja. S-a implicat și sala, pentru că nu ai cum, cum ar fi ca eu să intru să la tine în casă, să îți fur, să plec și să îmi dai voie, asta înseamnă că sunt mână în mână cu sala. Ce mi s-a întors sunt 250 de milioane cu portofelul, dar în rest încă nu. Pontul a fost dat de femeia de serviciu de la sală, care stă în aceeași zonă cu ei. Ea a dat pontul că sunt acolo, că am bani la mine”, a declarat Bassam Dabbas la un post de televiziune, potrivit wowbiz.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212