REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
15.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

HOŢII care se foloseau de CĂRUŢĂ pentru a TRANSPORTA MARFA FURATĂ, CONDAMNAŢI

HOŢII care se foloseau de CĂRUŢĂ pentru a TRANSPORTA MARFA FURATĂ, CONDAMNAŢI

Replica API 10 noiembrie 2021 | 10:53 1732

Mamut Amet şi Beinur Arnăutu au fost trimişi în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat (3 acte materiale). Cei doi sunt acuzaţi că, deplasându-se cu o căruţă, au păgubit mai multe persoane furând de pe proprietatea acestora mai multe obiecte. Magistraţii din cadrul Judecătoriei Medgidia au decis condamnarea celor doi la 2 ani de închisoare cu suspendare. Sentinţa a fost comunicată pe 3 noiembrie şi nu este definitivă.

Cum s-au petrecut furturile

Primul furt a fost făcut noaptea, cei doi s-au deplasat cu un atelaj hipo în extravilanul orașului Cernavodă, la imobilul aflat în construcție ce aparține persoanei vătămate, au pătruns pe proprietate prin escaladarea gardului împrejmuitor și au sustras din interior mai multe bunuri (cabluri de instalație electrică, un cuțit de bucătărie de dimensiuni mari, precum și ustensile de grădinărit), iar din beciul locuinței au sustras dintr-un bidon din plastic, mai multe bucăți de brânză, cauzând un prejudiciu în valoare de 1450 lei, recuperate. La cel de-al doilea furt, hoţii au acţionat la lumina zilei, deplasându-se cu un atelaj hipo în extravilanul orașului Cernavodă la proprietatea altei victime, au pătruns prin efracție în interior și au sustras mai multe bunuri (scule electrice și mecanice, vase din aluminiu), o mare parte din acestea fiind recuperate de organele de cercetare penală, prejudiciul rămas fiind în valoare 1500 lei. Cel de-al treilea furt a avut loc noaptea, unde cei doi, folosindu-se de aceeaşi căruţă au pătruns prin efracție în interior unui imobil și au sustras scule electrice și mecanice, un televizor, o navigație auto marca Skoda, cauzând un prejudiciu în valoare de 10.000 lei, recuperat în totalitate de organele de cercetare penală.

Ce a spus instanţa

Instanţa a avut în vedere că inculpaţii nu au antecedente penale, iar pe parcursul procesului penal au avut un comportament sincer și cooperant, recunoscând săvârșirea faptei.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
lu peste, nu mai dati handicapatilor cu suspendare, ca astia maine fura de la voi.
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272