REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Hoţii săltaţi de mascaţi din Piaţa Chiliei şi Piaţa Griviţei au scăpat de puşcărie. Nici la proces nu mai ajung!

Hoţii săltaţi de mascaţi din Piaţa Chiliei şi Piaţa Griviţei au scăpat de puşcărie. Nici la proces nu mai ajung!

Replica API 23 martie 2018 | 09:50 539

S-au împăcat cu părţile vătămate

S-au împăcat cu părţile vătămate

Memet Beihan, Mustafa Taifun și Asan Iusni au fost vizitați de mascați în septembrie 2017, ei fiind suspectați de mai multe furturi din autoturisme. Au urmat cercetări, trimiteri în judecată, după care procesul a încetat. De ce? Întrucât a intervenit împăcarea.

Magistrații Judecătoriei Constanța, la data de 21.03.2018, au decis încetarea procesului penal privind săvârşirea infracţiunii de furt calificat întrucât a intervenit împăcarea. Decizia nu este definitivă și poate fi atacată cu apel în termen de 10 zile de la comunicarea copiei minutei. Amintim că trei indivizi domiciliați în Piața Chiliei, Abator și Piața Griviței, la data de 7.08.2017, ar fi sustras dintr-un autoturism marca BMW, parcat în municipiul Constanța, pe strada Unirii, un rucsac ce conținea produse cosmetice, un portofel cu suma de 210 lei și mai multe documente personale. Se pare că aceștia au acționat prin metoda ”Bujie”.

Aceasta se referă la o bujie învelită într-o șoșetă, care se aruncă în geanul vehiculului sau se ia doar partea ceramică a bujiei, se leagă cu elastic și se folosește precum o praștie. Geamul se parge imediat, în bucățele mici, fără a face zgomot. Astfel, hoții nu au nevoie decât de câteva secunde pentru a ”opera”.

Astfel, în urma cercetărilor, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Constanța i-au identificat și reținut pe Memet Beihan, în vârstă de 49 de ani, Mustafa Taifun, în vârstă de 31 de ani și Asan Iusni, în vârstă de 64 de ani, din Constanța, bănuiți de comiterea faptei.

Au fost efectuate și două percheziții domiciliare, în Piața Chiliei și Piața Griviței. Ulterior, polițiștii constănțeni i-au reținut pe cei trei bărbați pe bază de ordonanță, pe o perioadă de 24 de ore, fiind introduși în C.R.A.P. al I.P.J. Constanța, după care, la data de 14.09.2017, au prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă. Menționăm că indivizii sunt mai vechi ”cunoștințe” ale oamenilor legii.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Emi sa iti fut familia in gura
1
0
Ofer gratis droguri pe alea farului, albatros, la moara, si la toate scolile si liceele din mun Mangalia haide cu clienteala
1
1
Eu zic sa investigati astia vinde si driguri
0
0
Acest articol e pro militie, si contra cetatean. Exista alte sute de cazuri in care militia nu are niciun suspect; pentru a acoperi acele cazuri de incompetenta, ni s-a aruncat cu 'bujia' in ochi acest caz, in care sa ni se spuna ca militia isi face datoria si ca nu e vina lor. Militia nu isi face datoria! Prea multe cazuri nerezolvate; la finalul acestor cazuri Procuratura iti trimite o scrisoare cum ca s-a incercat solutionarea, dar nu s-a putut si ca se inchide cazul; daca vrei sa continue, tb sa platesti cercetarile. Militie din carton avem, precum tigarile pe care le vand smenarii.
4
0
n-auzi ca s-au impacat? Foarte rau, pagubitii ar fi trebuit sa le dea o lectie. Asa o sa iasa din nou la praduiala.
5
0
poate la puscarie nu vor mai sparge geamuri
5
1
E pacat de politie si justie s-ai tinem inchisi pe acesti indivizi!!!!
8
2
Cracracracra
11
1
Pai daca si furtul calificat a ajuns la "impacare" o sa-l furam pe Ciordache parlamentaru' si daca ne prinde o dam la pace.... aaaa asta e inamovibil, intangibil, cu toate vaccinele facute....nasol, asta Ciordache nu se supune Constitutiei Romaniei, are scame PZD in sange
13
1
Si ruxandra din satu nou mai face infractiuni?
7
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108