REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.3° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Hoțul care a răspândit teroare printre locuitorii din Piața Unirii a fost prins! Video

Hoțul care a răspândit teroare printre locuitorii din Piața Unirii a fost prins! Video

Virgil STOIAN 9 decembrie 2023 | 00:00 3268

În contextul crizei economice, tot mai mulți români își caută un al doilea job, pentru a putea duce un trai mai decent, în timp ce alții caută să-și rotunjească veniturile prin metode nu tocmai convenționale. Mai mulți constănțeni au încercat să prindă un hoț, respectiv pe Gogu Florian Diego, care își făcea veacul pe la Piața Unirii și care a reușit să dea o spargere la o florărie din oraș. Ei bine, hoțul a fost în sfârșit prins și va ajunge la închisoare.

Hotul care a raspandit teroare printre locuitorii din Piata Unirii a fost prins! VideoGogu Florian Diego

Mai mulți constănțeni au fost pe  urmele unui hoț ce le-a dat bătăi de cap. Acesta, pe 30 martie, a reușit să fure o parte din încasările unei florării din oraș. Pe 3 aprilie, hoțul a fost surprins de către camerele de luat vederi în timp ce analiza bine zona, pentru a vedea dacă e ceva de furat, și pentru că nu a găsit nimic pe plac, acesta rupt-o la fugă să nu fie văzut de nimeni. În vara aceasta, se pare că bărbatul a ales Mamaia ca zonă de acțiune. Astfel, întâi a încercat să fure câteva sticle de băutură de la un restaurant. Două zile mai târziu, a dat la lovitura la o sală de jocuri de unde a reușit să plece cu 720 de lei. În aceeași zi, și-a încercat norocul la o mașină parcată însă din nefericire pentru el, a fost oprit de turiști. Câteva ore mai devreme, bărbatul reușise să intre în biroul directorului hotelului Comandor de unde a șterpelit o pereche de ochelari și un telefon mobil. A urmat hotelul Majestic de unde a reușit să subtilizeze un rucsac, plin cu documente. Și ultimul ”asalt” a fost la un alt hotel de unde, profitând de neatenția recepționerei a furat un telefon. Potrivit informațiilor noastre, bărbatul nu este un străin al oamenilor legii, în 2020, prin sentința Tribunalului Constanța fiindu-i confiscate 5,2 grame de cannabis. Acțiunea de atunci a aparținut DIICOT Constanța.

Hotul care a raspandit teroare printre locuitorii din Piata Unirii a fost prins! Videofoto cu rol ilustrativ


Magistrații din cadrul Judecătoriei Constanța au decis condamnarea acestuia la 1 an, 9 luni şi 20 de zile, în regim de detenţie. Sentința nu este definitivă.

Video:

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
TZIGANI BORATI care nu le place munca.
4
0
cand scapa tot meseria asta o face , trebue invatat sa munceasca,in frig in ploaie in zapada mancare cu portia dupa munca depusa ,somn pe apucate!
3
0
Daca se urmăreau politicienii cu atâta ardoare și sârguință, se mai construia o închisoare( CEL PUȚIN!!!)si numai erau pensii speciale..
6
1
Poliția ia pus în cârcă celelalte fapte ...
0
4
americanii ar da un sac de bani ptr scenariul acestuie triller! ce mai actiune, ce mai artist diicot!
4
0
Se vede ca e putin rethardat!Pe timpul meu nici nu apuca sa fure ceva ca deja eram langa el.Un fleac!
1
0
Blestemați să fiți.
4
1

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468