REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
19.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

HOȚUL care se ASCUNDEA de POLIȚIE sub MASĂ a ajuns iar la RĂCOARE!

HOȚUL care se ASCUNDEA de POLIȚIE sub MASĂ a ajuns iar la RĂCOARE!

Replica API 6 ianuarie 2022 | 14:14 1942

Amet Perușa a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile, după ce a tâlhărit o persoană pe stradă. Bărbatul este recidivist, el fiind anchetat și condamnat în mai multe dosare, în special pentru furt calificat. Interesant este că, în unul din dosare, a fost prins în flagrant, fiind depistat de polițiști în beci, sub masă, alături de alți doi indivizi.

”Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa formulată în dosarul nr. 11264/P/2021 din data de 04.01.2022. În baza art. 223 alin. (2) Cod procedură penală, raportat la art. 202 alin. (1), (3) şi (4) lit. e) Cod procedură penală, dispune arestarea preventivă a inculpatului A P, cetăţean român, recidivist, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată”, potrivit minutei judecătorești a Judecătoriei Constanța, din data de 4 ianuarie.

Amet Perușa, la data de 24 decembrie 2021, ar fi sustras, prin violență, un telefon mobil de la un bărbat, care se afla pe strada Soveja din municipiul Constanța. În urma administrării probatoriului în cauză, acesta a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.

Marți, 4 ianuarie, bărbatul a fost prezentat instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă, pe numele lui fiind eliberat mandat pentru 30 de zile. Cercetările continuă, în vederea stabilirii întregii activități infracționale.

Se ascundea sub masă de polițiști, în beci

În noaptea de 12.11.2018, 3 bărbați au pătruns fără drept în curtea unui imobilul situat în municipiul Constanța, pe strada Mircea cel Bătrân, în zona blocului MS1, fiind vorba despre Amet Perușa, Ali Samir și Marzac Sarafetin. Activitatea infracțională a acestora a fost întreruptă de organele de poliție, înainte ca autorii să sustragă vreun bun, astfel că nu s-a înregistrat prejudiciu. Mai exact, la data de 12.11.2018, în jurul orei 23.00 , lucrătorii Secției 1 Poliție Constanța, au fost sesizați de către un martor ocular cu privire la faptul că un grup de 3 bărbați, au escaladat gardul imobilului respectiv. Echipajul de poliție, format din doi lucrători, s-a deplasat la fața locului și, după evaluarea raportului de forțe, oamenii legii au solicitat sprijinul altor echipaje de poliție, iar, după sosirea acestora, au pătruns în curtea imobilului respectiv. Polițiștii au găsit în beciul casei, sub o masă, pe cei trei bărbați. În primă fază, inculpații au spus că se aflau acolo întrucât căutau un loc să doarmă și au crezut că este părăsită casa, însă, după ce li s-a spus că este cunoscut modul lor de operare, au recunoscut faptele, precizând că nu au locuri de muncă, iar pentru a avea bani de țigări și mâncare sar în curți de unde sustrag bunuri aparținând altor persoane. În cea mai mare parte doresc să găsească bunuri și obiecte asimilate fierului vechi pe care le duc la centrele de colectare, însă odată intrați în curți se mai întâmplă să fure și alte categorii de bunuri. După numai două zile, pe 14, Amet Perușa și Ismail Mustafa au fost prinși când furau din curtea societății Exclusiv Auto. Au fost filmați de către un angajat și apoi imobilizați.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212