REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
12.6° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

"How to Train Your Dragon: The Hidden World" continuă să domine box-office-ul nord-american

"How to Train Your Dragon: The Hidden World" continuă să domine box-office-ul nord-american

Replica API 5 martie 2019 | 00:00 318

Animaţia "How to Train Your Dragon: The Hidden World" s-a menţinut în fruntea box-office-ului nord-american pentru a două săptămână consecutiv, totalizând deja încasări de 100 de milioane de dolari, potrivit cifrelor provizorii publicate duminică de compania specializată Exhibitor Relations şi citate de AFP.

Filmul animat al studiourilor DreamWorks îi reuneşte pentru a treia şi ultima oară pe tânărul viking Hiccup şi pe dragonul său Toothless, care vor descoperi, în acest episod, o lume ascunsă.

După un prim sfârşit de săptămână în care a încasat 55,5 milioane de dolari, "How to Train Your Dragon: The Hidden World" a obţinut venituri de 30 de milioane de dolari în Statele Unite şi Canada între vineri şi duminică.

În zece zile de la lansare, filmul a avut încasări de 97,6 milioane de dolari în America de Nord, potrivit companiei Exhibitor Relations, şi de 375,4 milioane în întreaga lume, conform site-ului Box Office Mojo.

Nu cu mult în urmă, pe locul al doilea intră "A Madea Family Funeral", ultimul episod din saga "Madea", care o aduce din nou în scenă pe amuzanta sexagenară Mabel "Madea" Simmons, interpretată de actorul Tyler Perry, pe care îl regăsim şi în postura de scenarist, regizor şi producător.

De data aceasta o reuniune de familie devine un coşmar când Madea trebuie să organizeze, în ultimul moment, o înmormântare unde vor fi dezvăluite numeroase secrete.

Tyler Perry, Cassi Davis, Patrice Lovely şi Mike Tyson fac parte din distribuţia acestui film.

Aproape necunoscută în afara Americii de Nord, seria "Madea" şi-a dovedit încă o dată popularitatea pe acest teritoriu, cu venituri de 27, 1 milioane de dolari în acest prim weekend pe marile ecrane. De la primul film, saga a obţinut venituri de peste 500 de milioane de dolari în America de Nord.

Locul al treilea este ocupat la mare distanţă de "Alita: Battle Angel", cel mai recent film animat de la Fox, co-scris şi co-produs de James Cameron, cu încasări de 7 milioane de dolari în cinematografele din America de Nord şi de 72,2 milioane în trei săptămâni de prezenţă pe ecrane.

Pe locul al patrulea regăsim la mică distanţă animaţia "The Lego Movie 2: The Second Part", cu încasări de 6,6 milioane de dolari în trei zile şi de 91,7 milioane în patru săptămâni de proiecţii în cinematografe.

Profitând din plin de Oscarul său recent pentru cel mai bun film, "Green Book" ocupă poziţia a cincea, deşi nu se afla în top 10 săptămâna trecută.

Povestea pianistului de culoare Don Shirley încheie weekendul cu încasări de 4,7 milioane de dolari la box-office-ul din America de Nord şi de 75,9 milioane de la lansarea sa, cu peste trei luni în urmă.

AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272