REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
12.4° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Hristu Uzun

Hristu Uzun

Replica API 13 februarie 2020 | 00:00 1450

Hristu Uzun, șeful de la Apele Române, căruia i se clatină scaunul, în târg vehiculându-se numele lui Bogdan Bola că-i va lua locul:

Nici bine nu am venit

Că repede m-au mătrășit!

Cică-l vor pe unu'... tânăr

Bola-i spune, fără număr!

Treaba lor, nu știu ce pierd,

Îmi iau concediu cu vin fiert!

Mă descurc eu, nu-i problemă

C-am mai fost scos din schemă

Dar am revenit și uite

Că lumea nu o să uite

Cine sunt și ce am fost

Facem campanie cu.. rost!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
E vreau sa fiu marili.Am luat punctaj maxim la examen
2
2
Placa ai nostri,vin ai nostri!Romanii au devenit minoritate in judet.La putere sunt machedonii si tatarii.Stroe si Culetu au ajuns sa faca toate cartile in judet,doi securisti,ciripitori la securitate!
7
0
Hristu UZUM e un Mos Libidinos si Super corupt si doar uitati-va ce fata are; asta-i fata de director la spagagiul asta ? Cum de nu-l inhata DNA-ul dupa cate mangle a facut ?
9
0
ce dracu ? fiecare partid are doar cate un director pe regii ? incredibil . pleaca uzun , vine bola , pleaca bola vine uzun . in port la fel , la toate regiile la fel , chiar nu mai sunt specialisti in constanta ? CONCURS frate pe functie si comisii neutre care sa verifice examenele , nu din judet . unde te duci in oras , nu vezi decat aceleasi figuri de acum 20 de ani : primarie , buletine , pasapoarte , pensii , handicap , asistenta sociala , posta , anaf , spit , politie , etc
6
0
hahah daca stroe felix este machidon atunci si ion iliescu tot machidon e ... mare prostanac mai esti, iar pt pavel mai bine pune mana pe un abecedar ca esti ANALfabet si lasa barfele
2
11
pentru cineva Stroe este din Buzau
4
4
hristu machidonu cu felix stroe alt machidon de la ape.......... oare de ce platim cea mai scumpa apa din Romania. Si de ce nu se face facturarea individuala la apa? ca sa platim la orice sediu de banca vrem si sa se termine cu administratorii de bloc. Nu se vrea sa se termine cu administratorii de bloc pt ca astia aduna barfele si informatiile pt cei din noua securitate
9
0
Tzintzili mintzili, a scapat unu'de oi, vine altu' din gunoi!
12
1
Eu la ape merg tiptil, Tata are un mare stil, Pentru ca inca se poate, Trage sforile cat poate, Ca mai beau, ce sa mai zic, Mecla ma tradeaza un pic.
11
1
Mai Uzun pleaca subtil, Pana nu ajungi senil, Lasa munca pe la ape, Sa innoate cine poate !
14
0
Un exemplu in sensul spus mai jos este Statia hidrologica marina unde seful nu stie meserie si si -a angajat si fata fictiv.De ce este tolerat? nu se stie.
7
0
Pleaca un machidon,vine altul...Postul de director la ABADL este amanetat de aceasta ednie.Toate birourile sunt impanzite de machidoni,stau si freaca menra la stat pe salarii barosane. Romania trezestete ca esti condusa numai de ednii!!!
21
1
Sunt un mare sarlatan, Am o fata de golan, Sunt un avocat de duzina, Cu multa adrenalina, Beau pana cad in canal, In liceu drogul era un lucru banal.
15
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108