REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.2° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
12.2° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

Hugh Jackman, suspect de cancer de piele pentru a doua oară

Hugh Jackman, suspect de cancer de piele pentru a doua oară

Valentina CAMARA 7 aprilie 2023 | 00:00 202

Hugh Jackman trece prin clipe grele în aceste momente. Actorul este suspect de cancer de piele pentru a doua oară și nu are parte liniște de când a mers în vizită la medicul său. Starul a fost diagnosticat de mai multe ori cu această boală și suferit două biopsii.

Hugh Jackman, suspect de cancer de piele pentru a doua oara

Hugh Jackman, în vârstă de 54 de ani, trece prin momente complicate din cauza faptului că îi este teamă că ar putea fi diagnosticat din nou cu cancer la piele. Celebrul actor a primit această veste tristă de mai multe ori în ultimii doi ani din partea medicului său. Ce se știe despre starea lui de sănătate.

Hugh Jackman, suspect de cancer de piele

Cunoscutul star din Wolverine a fost nevoit să sufere două biopsii, asta după ce medicul lui ar fi observat unele leziuni care ar putea fi semne ale carcinomului bazocelular. Aceasta este cea mai comună formă de cancer de piele.

Hugh Jackman este foarte activ pe rețelele de socializare și împărtășește multe momente importante cu persoanele care în urmăresc în mediul online. Celebrul actor le-a dat vestea tristă fanilor săi printr-un videoclip postat pe internet, moment în care i-a îndemnat pe aceștia să nu uite să folosească des protecție solară.

Starul le-a povestit fanilor săi că a făcut două biopsii după ce a fost la medicul său, iar acum urmează să afle dacă are sau nu cancer la piele. Hugh Jackman le-a promis urmăritorilor săi că îi va anunța imediat cum va afla care este starea lui de sănătate.

„Tocmai mi-au făcut două biopsii. Am fost la doctorul meu, dr. Iron, care este minunat. O să aflu în două-trei zile și, de îndată ce voi afla, o să vă anunț. Vreau doar să vă reamintesc că celula bazală din lumea cancerelor de piele este cea mai puțin periculoasă dintre toate”, a mărturisit Hugh Jackman.

Actorul, un soț împlinit

Hugh Jackman nu trece prin clipe frumoase din cauza problemelor de sănătate, însă alături de el este soția lui, Deborra-Lee Fruness. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 24 de ani.

Actorul și soția lui au parte de o familie împlinită și au mare grijă să fie unul alături de celălalt atât la bine, dar și la greu, potrivit spynews.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468