REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.5° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
16.5° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Hugh Jackman va interpreta personajul Wolverine în filmul 'Deadpool 3'

Hugh Jackman va interpreta personajul Wolverine în filmul 'Deadpool 3'

Redacție 1 octombrie 2022 | 00:00 626

Actorul canadian Ryan Reynolds a stârnit o adevărată frenezie pe internet după ce a dezvăluit că starul australian Hugh Jackman va reveni pe marile ecrane sub forma personajului Wolverine, pe care îl va interpreta în următorul film din franciza "Deadpool", informează BBC.

Hugh Jackman

Ryan Reynolds a vorbit de mai multe ori în trecut despre dorinţa lui ca anti-eroul Wolverine să se alăture filmelor din seria cinematografică "Deadpool", citează Agerpres.

Precedentele două pelicule din această serie au inclus referiri la personajul Wolverine, iar numele lui Hugh Jackman a fost trecut în calitate de colaborator-special pe genericul de final al filmului "Deadpool 2".

Marţi seară, starul canadian a confirmat prin intermediul unui videoclip de 90 de secunde că Hugh Jackman va juca încă o dată acest personaj.

Clipul, care a strâns deja peste 25 de milioane de vizualizări, a primit peste 1 milion de Like-uri şi a beneficiat de sute de mii de comentarii - cei mai mulţi dintre fani declarându-se entuziasmaţi de această veste - în mai puţin de 24 de ore.

Mesajul video publicat pe Twitter de starul canadian a fost însoţit de titlul "E greu să-mi ţin gura cusută în legătură cu această veste" - o trimitere la precedenta apariţie a personajului Deadpool în filmul "X-Men Origins: Wolverine" din 2009.

În acea înregistrare video, Ryan Reynolds s-a filmat în timp ce stătea pe o canapea şi vorbea despre dorinţa lui de a transforma prima apariţie oficială a personajului Deadpool în Universul Cinematografic Marvel (MCU) în "ceva special".

Actorul canadian a vorbit apoi despre încercările sale de a găsi surse de inspiraţie, inclusiv o drumeţie în vârful unui munte şi diverse activităţi - precum plimbări prin pădure şi exerciţii fizice.

Apoi, imaginile îl arată pe Hugh Jackman care poate fi văzut în fundal, prin spatele canapelei pe care stătea Ryan Reynolds.

"Salut, Hugh. Vrei să îl mai joci pe Wolverine încă o dată?", a întrebat starul canadian.

"Da, bineînţeles", a răspuns Hugh Jackman.

Clipul video se încheie cu mesajul "Coming Hughn" - înainte ca logoul Deadpool să dispară treptat şi faimoasele gheare ale personajului Wolverine să apară deasupra sa.

Hugh Jackman a interpretat pentru prima dată personajul Wolverine - un mutant cu puteri regenerative - în filmul "X-Men" din anul 2000. Apoi, starul australian a jucat acest personaj în mai multe producţii cinematografice.

Ultima lui apariţie în rolul Wolverine, în filmul "Logan" din 2017, a fost considerată până acum interpretarea finală a acestui personaj.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212