REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
15.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Huidu a transmis un mesaj emoţionant: Regret enorm! Dacă aş putea da timpul înapoi...

Huidu a transmis un mesaj emoţionant: Regret enorm! Dacă aş putea da timpul înapoi...

Replica API 17 octombrie 2011 | 00:00 125

Realizatorul de televiziune Şerban Huidu a transmis un mesaj emoţionant, prezentat de Prima TV, după tragicul accident care s-a produs duminică şi în care au murit trei persoane.Şerban Huidu regretă enorm cele întâmplate şi promite că va ajuta familiile îndoliate.

"Regret enorm! Dacă aş putea da timpul înapoi... Am contactat familiile lor. Le vom ajuta cât putem. Din păcate, nu pot aduce înapoi ce au pierdut", a fost mesajul lui Huidu, prezentat de Prima TV. Conform unor surse medicale, Huidu se află în stare de şoc, cu toate că din punct de vedere medical este în afara oricărui pericol. "Din punct de vedere medical nu are nimic, dar e foarte afectat de cele întâmplate şi repetă într-una "Ce am făcut, Doamne, ce am făcut? Sunt terminat!", au declarat surse medicale. Colegii de la Prima TV sunt alături de Şerban Huidu. "E un moment în care trebuie să-l lăsăm să se reculeagă, să îşi revină cât de cât, să poată gândi limpede pentru că îl aşteaptă momente grele. Drama pe care o trăieşte Şerban este referitoare la familiile şi cei trei care nu mai sunt şi cei care au rămas în urma lor, asta îl termină psihic", a declarat Cristina Ţopescu la Realitatea TV. Şerban Huidu a ajuns luni la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, urmând să ajungă soţia sa şi bona celor doi copii. Cei trei vor fi supuşi la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti unor noi investigaţii medicale. Realizatorul TV Şerban Huidu, aflat la volanul unei maşini de teren Mercedes, în care mai erau cei doi copii ai lui de 2 şi 4 ani, soţia sa şi bona copiilor, a provocat, duminică, un accident pe DN 1, la intrarea în Timişul de Sus (Braşov). Trei persoane şi-au pierdut viaţa. Vedeta de televiziune este cercetată pentru infracţiunea de omor din culpă şi riscă până la opt ani de închisoare.

Realitatea.net

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108