REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
14.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Hunedoara: Primarul municipiului Petroşani pleacă din PNL şi va candida la alegerile locale din partea PSD

Hunedoara: Primarul municipiului Petroşani pleacă din PNL şi va candida la alegerile locale din partea PSD

Victor ROTARU 15 martie 2024 | 00:00 151

Primarul municipiului Petroşani, Tiberiu Iacob Ridzi, a anunţat miercuri că pleacă din Partidul Naţional Liberal (PNL) şi că va candida la alegerile locale din 9 iunie din partea Partidului Social Democrat (PSD), edilul menţionând pe pagina sa de Facebook că decizia nu a fost una uşoară, însă este "înţeleaptă".

Hunedoara: Primarul municipiului Petrosani pleaca din PNL si va candida la alegerile locale din partea PSD

"După mulţi ani în care am reprezentat zona de dreapta a eşichierului politic, am convingerea că este o decizie înţeleaptă pe care aveam datoria să o iau pentru oameni şi pentru comunitatea Petroşaniului. Pentru că dincolo de orice altceva, ceea ce este important pentru municipiul nostru este să ducem, cât mai repede, la bun sfârşit proiectele necesare pentru dezvoltarea Petroşaniului şi să putem iniţia altele noi, pentru oamenii din comunitatea noastră", a notat Iacob Ridzi pe pagina sa de socializare.

El a arătat că în activitatea pe care a depus-o până acum ca primar s-a condus după principiul că administraţia nu are culoare politică şi a încercat să ţină cont "întotdeauna" de acest lucru.

"În acelaşi timp, unitatea este un factor cheie pe care Valea Jiului şi judeţul Hunedoara trebuie să-l aibă pentru a valorifica la maxim oportunităţile pe care ni le deschide Programul pentru Tranziţie Justă al Uniunii Europene şi alte programe cu finanţare europeană şi guvernamentală. Suntem obligaţi să lucrăm eficient şi bine cu colegii primari din Valea Jiului şi cu conducerea Consiliului judeţean pentru a reuşi să îndeplinim obiectivul nostru comun de a da o nouă şansă la dezvoltare Petroşaniului şi, în egală măsură, Văii Jiului şi judeţului Hunedoara. Trebuie să fim cu adevărat o echipă", scrie primarul Petroşaniului.

Potrivit acestuia, proiectele iniţiate şi aflate în derulare, precum şi cele aflate în angajare nu vor fi afectate.

"Cred că având susţinerea celui mai mare partid politic din România, susţinerea Guvernului, a CJH, a colegilor primari din Valea Jiului şi a dumneavoastră, a tuturor cetăţenilor municipiului Petroşani, vom putea face şi mai multe pentru municipiul nostru, pentru comunitatea noastră, pentru fiecare dintre cetăţenii Petroşaniului. Cu aceste gânduri am luat astăzi decizia de a porni la drum într-un nou proiect politic, însă vă asigur că acesta nu este un proiect personal, ci unul pentru Petroşani şi pentru comunitate", a susţinut primarul Iacob Ridzi.

În vârstă de 53 de ani, Tiberiu Iacob Ridzi a fost ales primar al municipiului Petroşani în anul 2007, din partea PD şi de atunci a condus acest oraş din Valea Jiului, potrivit agerpres.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108