REPLICA ONLINE CONSTANTA

13° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
13° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Huțucă: Banias se va înscrie în PNL

Huțucă: Banias se va înscrie în PNL

Replica API 31 decembrie 2019 | 00:06 256

Există negocieri în momentul de față ca parlamentarii plecați de la Pro România să se înscrie în PNL.

Mircea Banias

Președintele PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă, a declarat în acest context că da, opinia sa este că deputatul Mircea Banias se va înscrie în PNL.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pana acum 4 luni cand era cu ALDE la guvernare voi pnl-ul il criticati, acum este bun sa va voteze legile proaste.
0
0
Mircea , cel mai mare curvooi !
7
0
toate javrele care raman fara serviciu. Pe Stavrosita nu o racolati?... Ce naiba domnule este o femeie de nota 10. Are un caracter... mai rar asa ceva! Poate vi-l aduce si pe Mironescu prietenul de afaceri al lui Banias. Parol faceti o echipa de milioane. Bani sa iasa! Da-i dracu pe astia care au votat! Niste naivi... Toata lumea sa traiasca numai noi sa nu murim! La multi ani!
6
0
Marele om de stat, degeaba, Banias.
3
0
in afara de vila de pe malul marii pentru asta nu se gaseste un loc si la parnaie ca e cea mai mare jigodie penala posibila. ce dracu face daca este mare politician se da dupa cum bate vantu?
1
0
Banias e cea mai mare curva a constantei! Mi e sila !
5
0
Asta nu e ala cu afacerile dubioase din Port ? PNL-ule esti de tot rasul !
7
0
asta chiar e un mare figurant si hotz
10
0
Mai hutulache eu pentru ce stau in partid, sa l aduci pe traseistul banis pentru a ocupa locul celor ce muncesc ? Mu ai pic de respect fata de noi si fata de penelisti. Esti ordinar
12
0
Ce ideologie politica are un asemenea om care schimba partidele? Una singura : traseimul, tradarea, numai interesul personal. Succes.
13
0
Poporul a votat lista ALDE nu a votat Banias. Locul de parlamentar este al partidului nu-i pe persoana fizica. Daca pleaca sa renunte la parlament sa lase pe urmatorul de pe lista
13
0
Va ia de prosti. Si, dat votul vostru pentru ei si ai lor, nici nu greseste
11
0
Hutuca, bhai, nu te bagi in lupta la Primarie? Esti lider sau gluga de coceni? Poate afla si Orban cu ocazia asta cat de penibil esti! Ce carpa ieftina...
16
0
Cand ii vad pe astia din pnl ce panarame de oameni primesc in partid si cum se sodomizeaza cu scopul de a castiga alegerile de la anu imi arde carnea pe mine si imi vine sa ma ridic acum din pat sa ma inscriu in PSD sa il ajut pe fagadau sa castige alegerile la anul. Auzi tu Banias!!! Doamne fereste. Sa il ia si pe frac su cu el la pachet.
15
0
Baaaa hahalerelor!!! Sa dispareti odata din viata noastra!! Toti nenorocitii fac dute-vino in functie de interesele lor. Banias du te in etiopia si i al si pe hutuca cu tine si pe bou-rceanu si pe cine mai vreti voi. Handicapatii pamantului!! Pai cum sa l mai bagi in seama pe lepra aia de banias??
15
0
Pai n ati promis ma ca nu luati nimic de la PSD si ALDE? M am lamurit si cu voi...la revedere vot
21
1
O jigodie traseista
23
0
Buna Mircea ! Te pup !
6
5

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272