REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
14.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Huţucă: Constanța merită mai mult! Votăm Klaus Iohannis!

Huţucă: Constanța merită mai mult! Votăm Klaus Iohannis!

Replica API 8 noiembrie 2019 | 00:00 223

Duminică, 10 noiembrie, nu este doar despre președintele României. La fel cum nu este doar despre un vot politic. Ci despre cum vedem și cum trebuie să arate România în viitor, transmite preşedintele PNL Constanţa, Bogdan Huţucă.

"Este un vot despre viitorul copiilor noștri, despre o țară sănătoasă, cu oameni care se simt în siguranță acasă.

Votul de duminică este într-o oarecare măsură și despre Constanța. Despre orașul trist și prăfuit, captiv de două decenii în năvodul unei administrații PSD, croite mai degrabă pe calapodul organizațiilor criminale. Nu o spun eu, ci judecătorii Înaltei Curți de Casație și Justiție!

Votul de duminică trebuie să dea semnalul clar că AJUNGE! Constanța vrea și trebuie să iasă de sub pelerina roșie otrăvitoare și să facă pași spre dezvoltare și civilizație! Știu că pare absurd să mai vorbim în anul 2019 despre concepte precum „civilizație ” sau „dezvoltare” într-unul dintre cele mai mari orașe ale unei țări membre UE. Dar realitatea ne arată că nu spun lucruri mari!

Constanța a ratat în mod deliberat șansele pe care Clujul, Oradea, Arad sau Timișoara le-a exploatat la maximum pentru că enclava PSD avea nevoie de o „republică” a șmenurilor și combinațiilor, de pe urma căreia să se îmbogățească.

Constanța merită mult mai mult și sunt convins că lucrurile bune se pot face cu implicare și pricepere, cu o administrație liberală competentă, iar toată schimbarea trebuie să aibă un început!

De aceea, duminică alegem Klaus Iohannis președinte, pentru că România și Constanța se pot face bine începând cu un VOT!", a transmis preşedintele PNL Constanţa, deputatul Bogdan Huţucă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108