REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
16.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Huțucă: Românii NU vor mai plăti TAXE de POD la Cernavodă și Giurgeni, de la 1 ianuarie

Huțucă: Românii NU vor mai plăti TAXE de POD la Cernavodă și Giurgeni, de la 1 ianuarie

Replica API 25 iunie 2021 | 00:07 9412

Bogdan Huțucă a anunțat că, din 1 ianuarie 2022, nu se vor mai plăti taxe de trecere pe podurile de la Cernavodă - Fetești și Giurgeni. Proiectul de lege inițiat de acesta, încă de acum 3 ani, a fost adoptat de Comisia pentru Transport și Infrastructură din Camera Deputaților, iar votul final va fi dat de plenul Camerei Deputaților.

”Am depus în Parlament acum trei ani un proiect de lege care anulează taxa peste podurile dunărene. Am arătat că nu este corect ca unii dintre noi să plătim suplimentar aceeaşi taxă, pentru că oricum plătim rovinieta! De aceea, de la 1 ianuarie 2022, românii care trec peste podurile Cernavodă - Feteşti şi Vadu Oii-Giurgeni nu vor mai plăti această taxă! M-am luptat pentru adoptarea acestei legi și atunci când era în opoziție dar și după ce PNL a ajuns la guvernare. Cred că este o victorie pentru toți dobrogenii care folosesc aceste poduri, pentru românii care merg la mare, dar și pentru antreprenorii din zonă. România are nevoie de investiţii majore în infrastructură şi guvernul liberal va face aceste investiţii cu bani europeni, cu finanţare din PNRR şi cu bani de la bugetul de stat”, a spus Bogdan Huțucă, deputat PNL și președinte al Organizației Județene.

Bogdan Huțucă

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
P entru cei care trec zilnic podu pentru a merge la munca din Giurgeni la Harsova chiar e o realizare Ca am tot vazut comm "ca ce mare realizare"
2
0
Trebuie mentinuta taxa. E primul pas pentru independenta Dobrogei. Trebuie pus control vamal la aceste poduri pt ca este granita noastra. Vrem existenta noului stat Dobrogea de Nord.
5
4
mvai ce realizare! cred ca asta era problema noastra, ca platim 26 lei podu. sarakule!
5
7
AVIZ CELOR NESTIUTORI:CITITI SCRISOAREA LUI I.ANTONESCU CATR I.C.I. BRATIANU SI VA VETI LAMURI PE DEPLIN.APOI COMENTATI CE VRETI.
1
5
inseamn ca sunt bani, deci pensii si alocatii?
3
2
aceasta taxa trebuia anulata de cand platim rovinieta
6
2
Bai sclavule a lui MITROI SI DELICOTI
2
2
E bine ca ma pot duce si eu la Nicu din Buliga ,nu numai el sa vina la mine.
1
1
Oameni care nu au facut nimic la viata lor. Taxarea podurilor ,manuala sau electronica, este in toata lumea civilizata si are rolul ei. Taxarea va ramane pentru autostrada si va fi dubla. Asa s-a facut si cu parcarea in oras.
8
7
Dar de ce nu cu 1 sept de exemplu?
7
4
mwe tziganului Ciolacu si sustinatorilor
6
9
Cine mai crede cva din ce spun astia? Toti pesedistii vechi cu functii stau relaxati, unii chiar si au facut adeziuni la pnl.
8
3
Cred ca B.H face misto de voi...Nu exista la Cernavoda taxare doar la Fetesti si Giurgeni Vadu Oii...
12
0
Ce declara Chitac despre Hutuca acum 1-2 ani? Ca semneaza in fals si ca PNL e un partid de clan.... bai, lasati-ma cu astia...
15
4
poate nu i-a spus nimeni ca sefii lor de la USR adica Drula a spus azi ca taxa ramane ca aduce 100 milioane pe an bani la buget
22
2
Odata cu taxa desfiinteaza si pnl.ul Javre ordinare ce sunteti . HUUUOOO
17
12
In legatura gasca de la Primarie , care distruge orasul, ce masuri luati. Sunt teoretic reprezentati ai PNL !!!!
25
9
Daca desfiintezi cuibul de mangliotori din statia taxare Fetesti esti cel mai tare.
32
6
si cu cat veti scumpi rovigneta???
28
7

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212