REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
15.4° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

I-a dat cu STICLA în CAP pentru că l-a deranjat când își făcea NEVOILE fiziologice

I-a dat cu STICLA în CAP pentru că l-a deranjat când își făcea NEVOILE fiziologice

Replica API 19 iulie 2021 | 19:03 2276

Alexandru I. a fost trimis în judecată pentru săvârșirea infracțiunii de loviri sau alte violențe. Acesta este acuzat că, pe fondul consumului de alcool, a lovit victima cu capul în zona feței și cu o sticlă în zona capului, în timp ce se aflau în municipiul Constanța, provocându-i persoanei vătămate leziuni traumatice ce au necesitat pentru vindecare un număr de 8-9 zile de îngrijiri medicale. Motivul agresiunii este unul... special, agresorul fiind deranjat de victimă în timp ce își făcea nevoile fiziologice pe gardul unei case. În urma sentinței pronunțată de Judecătoria Constanța pe 15 iulie 2021, Alexandru I. a fost condamnat la șase luni de închisoare cu suspendare. Sentința nu este definitivă.

Cum s-a petrecut incidentul

Potrivit declarațiilor victimei, în timp ce se afla în față locuinței bunicii sale din municipiul Constanța, persoana vătămată l-a observat pe Alexandru I. în timp ce acesta urina pe gardul imobilului. În continuare, victima l-a apostrofat pe inculpat, spunându-i că este nesimțit, moment în care inculpatul, care se afla sub influența băuturilor alcoolice, s-a apropiat de persoana vătămată și a lovit-o în față cu capul și cu sticla de bere pe care o avea în mână. În urma incidentului, persoana vătămată a avut nevoie de 8-9 zile de îngrijiri medicale.

Inculpatul și-a recunoscut fapta

Instanța a reținut că fapta inculpatului prezintă o gravitate redusă având în vedere că acesta a aplicat persoanei vătămate, pe fondul unui conflict spontan, o lovitură cu capul și una cu o sticla de bere, ce au avut consecințe minime, respectiv 8-9 zile de îngrijiri medicale; totodată, instanța a avut în vedere și conduita pozitivă a inculpatului, atât de după comiterea faptei, când s-a retras, aplanând conflictul, cât și din fața instanței, când a recunoscut și a regretat fapta.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca il prindea cu magareata sculata avea si beciul largit
1
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272