REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
8.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

I-a spart fața vecinului că i-a reproșat că face gălăgie

I-a spart fața vecinului că i-a reproșat că face gălăgie

Replica API 8 martie 2022 | 12:03 2737

Scandalurile între vecini sunt destul de dese, motivele fiind și ele felurite. Adrian Cocor, din Constanța, și-a lovit vecinul cu pumnul în figură, după ce acesta i-a reproșat gălăgia făcută.

Magistrații din cadrul Judecătoriei Constanța au decis condamnarea inculpatului la pedeapsa amenzii penale în cuantum de 8.000 lei, stabilită prin înmulțirea unui număr de 200 de zile amendă cu suma corespunzătoare zilei amendă stabilită de instanță la 40 lei, pentru săvârșirea infracțiunii de lovirea sau alte violențe. Sentința a fost comunicată pe 5 noiembrie și a rămas definitivă în urma hotărârii Curții de Apel Constanța, din data de 7 martie 2022, care a respins apelul ca nefondat.

Cum s-a petrecut incidentul

Fiind audiată, persoana vătămată a declarat că, în timp ce se afla la domiciliu împreună cu soția și fiica sa, a auzit ușa de la apartamentul vecinului său Adrian Cocor trântindu-se, motiv pentru care a ieșit la ușă pentru a-l ruga pe acesta să înceteze cu gălăgia, deoarece este târziu și dorește să se odihnească, mai ales având în vedere că aceasta nu era prima dată când vecinul său îl deranja, cei doi având și în trecut conflicte verbale pe aceeași temă. În momentul în care a deschis ușa apartamentului și i-a atras atenția vecinului său, acesta l-a ironizat, iar atunci când i-a spus că va face plângere la poliție, vecinul său l-a lovit cu pumnul în zona feței, în timp ce ținea în mână și o cheie, deoarece după lovitură a simțit o gaură în buza inferioară. În urma loviturii primite, a căzut pe spate în holul apartamentului său, fiind ajutat de către soția sa se ridice, moment în care s-a repezit către vecinul său pentru a-l lovi, însă nu a apucat, deoarece fiica sa s-a interpus între el și agresor. După incident, soția sa a sunat la 112, la fața locului a sosit un echipaj de poliție, iar el a fost transportat la spital, unde i-au fost acordate îngrijiri medicale de urgență.

Victima a avut nevoie de 35-40 de zile de îngrijiri medicale

Instanța a reținut că între inculpatul Adrian Cocor și victimă a avut loc un conflict spontan violent, pe fondul unor relații tensionate între cei doi vecini de care persoana vătămată a susținut că a fost constant deranjată de zgomotele ce proveneau din imobilul inculpatului, iar acesta din urmă a susținut că persoana vătămată i-a reproșat în repetate rânduri în mod neîntemeiat că tulbură liniștea în scară, pericolul social al faptei rezultă din modalitatea concretă în care inculpatul a acționat, pe fondul acestui conflict spontan, însă și din faptul că inculpatul a lovit persoana vătămată în zona feței, în dreptul apartamentului său, aceasta necesitând pentru vindecare 35-40 de zile de îngrijiri medicale, ceea ce conferă o gravitate sporită faptei inculpatului.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Intradevar nu este o jungla ca sa rezolvi o problema cu pumnii dar si toate maimutele care stau la bloc trebuie sa inteleaga ca au dreptul sa faca ce vor in apartamentele lor cu conditia sa nu deranze niciun vecin Asta e de falt marea problema Toti manelistii au impresia ca si au cumparat un bloc nu doar un apartament
1
0
din pacate in ultimii 10-15 ani, orasul nostru s a umplut de tarani, la propriu; habar nu au ce inseamna traiul la bloc, respectul intre vecini, ei au crescut in padure si tot asa se comporta! administratorii blocului, nu iau masuri ,nu ii atentioneaza, unii nici macar nu afiseaza orele de liniste, care pot fi cele stabilite de asociatia de locatari ,exemplu 13-17, nu cele oficiale 13-14.
3
0
Aici Administratorul blocului trebuia sa actioneze, insa nu se face la noi asa.
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212