REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
18.4° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

I-auzi?! Constanța se numără printre cele mai puțin poluate orașe din România

I-auzi?! Constanța se numără printre cele mai puțin poluate orașe din România

Victor ROTARU 26 noiembrie 2022 | 00:00 1142

Poluarea atmosferică este dăunătoare pentru sănătatea umană și pentru ecosisteme. O mare parte a populației nu locuiește într-un mediu sănătos, potrivit standardelor actuale. Poluarea atmosferică este reprezentată de prezența particulelor în suspensie și a gazelor nocive din aer. Potrivit datelor din anul 2021, Constanța se numără printre cele mai puțin poluate orașe din România. Poluarea înregistrată aici este ceva mai moderată, datorită brizei mării, dar și a faptului că pe litoral nu sunt foarte mulți factori poluanți industriali.

La fel ca în perioada pandemiei, atunci când aerul respirat de constănțeni era calitativ, și acum, calitatea aerului din județul Constanța este una foarte bună. Pe 16 noiembrie, la o singură stație din județ s-a înregistrat o valoare moderată a calității aerului, la 4 stații o valoarea acceptabilă și la 3 stații o calitate bună a aerului.

Pe 17 noiembrie, la o stație din județ s-a înregistrat o calitate a aerului moderată, la 2 stații una acceptabilă, și la 5 stații o calitate a aerului bună. Pe 18 noiembrie, la 2 stații din județul Constanța s-a înregistrat o calitate a aerului acceptabilă și la 6 stații una bună, aceleași date fiind obținute și pe 19 noiembrie. Pe 20 noiembrie la toate stațiile din județul Constanța s-a înregistrat o calitate bună a aerului.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
bai Ioane,sa mergi in croatia,la Opatja,sa vezi cum dimineata te trezesc pasarelele,nu alea de noapte.tot orasul este o gradina,cu pomi,parcuri din care nu se fura capace canalizare,gratare fonta,balustrazi alama pe malul marii.Marea e naspa,sarata si fara plaje nisip,dar restul...Cind vin acasa si vad mirletzii,betoane si ciment unde erau copaci,mor.sper sa moara repede si aia care.i taie si iau bani dun asta,psd,mazare,strutinski,polaris,radu cristian,iorgus fuckin zanfir!
5
0
Prostul obicei de a minții a rămas de pe vremea comuniștilor. Noi românii mințim și în somn.
4
0
Mai Gigi vorbim ca de la om la om nu la misto ma aflam in Austria la sfirsitul aniilor 80 aia visau masini verzi de pe atunci ,ok ,acum au ajuns la concluzia caci masinile alea ,,verzi” unde se fabrica si se asambleaza polueaza mai mult decit alea pe benzina /motorina sau dupa ce se invechesc si trebuiesc duse la un schrot,iar din punctu de politica corecta masinile electrice sunt cam incorrecte,eu sa zicem ca conduc un Peugeot pe benzina ,tu vii si ma lovesti cu o Tesla spre exemplu ,care are o greutate deloc neglijabila ori mor ori scaunu cu rotile este al meu. Ce sa inteles p***t dupa 89 in Romania a fost democratia,in strainatate da se taie padure dar se si planteaza in secunda doi. Alt lucru unde suntem blamati noi romanii din strainatate este pai voi lati votat pe X si pe Y ,ok ,dar vam vindut noi fabricile si uzinele din Sua ,Kanada,Austria,Australia ,Germania.Nope nu am vindut eu din Sua nici Aro nici alte uzine.
1
0
vraja marii,vulturul de mare cu pestele in gheare.ce vorbiti ba,fum,rable,pomi nexam.cind mai mergeti afara din tara,vedeti daca pute a gaze esapamemt cind trece un autobuz sau o rabla bmw,audi,mert pe linga tine.vedeti cum e dimineata sa inspiri aer curat cind ai o padure linga tine,ca in varna.dar cind esti cipan venit din saivan sau t**c venit din stepa,ti se pare " lics".mirletzilor!
6
0
Poluantul țării parlamentul multi mâncători de cacao Redus la jumate într-o clădire mai mică
10
0
Avem o gramada de masini electrice si doar o statie de incarcare ptr ele. Ar trebui un interes mai mare ptr a dezvolta infrastructura de incarcare ptr electrice…cu legislatie foarte bine pusa la punct vis a vis de locurile de parcare ptr statiile electrice. Parerea mea este ca ar trebuii tratate precum locurile destinate persoanelor cu handicap…te trezesti ca locul special amenajat in fata statiei de incarcare este ocupat de o mizerie de masina cu un conducator la fel de mizer care il doare in p..a de faptul ca nu da voie unuia care a investit intr o masina noua, verde…
6
0
Pai nu are de la ce sa mai fie poluat ,industrie zero,etc.
10
0

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436