REPLICA ONLINE CONSTANTA

15° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
15° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

I-auzi! Șefa PSD Călărași a refuzat funcția de administrator la Șantierul Naval 2 Mai

I-auzi! Șefa PSD Călărași a refuzat funcția de administrator la Șantierul Naval 2 Mai

Andreea VREJOIU 7 aprilie 2023 | 00:00 3822

Deși la finalul lunii martie, în Adunarea Generală a Acționarilor Șantierului 2 Mai a fost votată, aproape cu unanimitate de voturi pentru preluarea funcției de conducere a companiei, iată că planurile le-au fost date peste cap de fosta maseuză întrucât aceasta nu a acceptat funcția. Astfel, Adunarea Generală Ordinară a acționarilor Șantierului Naval 2 Mai SA se va întruni în ședință în cursul zilei de 24 aprilie 2023, la ora 11:30, la sediul societății, pentru alegerea unui administrator provizoriu al societății, ca urmare a vacantării postului neacceptat de Voivozeanu. Tot ea a recunoscut că nu are nici cea mai vagă idee despre ce înseamnă un șantier naval și nu a întrebat-o nimeni dacă vrea această funcție, pe care s-a trezit numită.

I-auzi! sefa PSD Calarasi a refuzat functia de administrator la santierul Naval 2 MaiMarinela Voivozeanu

Dezvăluirile făcute de Replica de Constanța, și preluate de presa națională, cu privire la trecutul Marinelei Voivozeanu, au stârnit dezbateri ample în presa centrală și s-au soldat, în cele din urmă, cu decizia de bun simț a social-democratei din Călărași de a refuza funcția de administrator. În acest caz, acționarii vor trebui să găsească o nouă variantă pentru funcție.  

I-auzi! sefa PSD Calarasi a refuzat functia de administrator la santierul Naval 2 Mai

Voivozeanu nu a acceptat postul de conducere al Șantierului Naval 2 Mai

În Adunarea Generală a Acționarilor Șantierului 2 Mai, care a avut loc în ultimele zile din martie, a fost votată, aproape cu unanimitate, propunerea ministrului Economiei Florin Spătaru privind numirea Marinelei Voivozeanu în conducerea companiei. S-a luat astfel act de încetarea mandatului de administrator al Lăcrămioarei Daniela Nicoară în data de 4 aprilie 2023, locul ei urmând să fie ocupat de Voivozeanu. După dezvăluirile făcute de Replica de Constanța, și preluate de presa națională, Marinela Voivozeanu nu a acceptat postul de conducere a Șantierului 2 Mai.

I-auzi! sefa PSD Calarasi a refuzat functia de administrator la santierul Naval 2 Mai

Într-un final... avem și cv-ul ,,stufos” al Marinelei Voivozeanu

Deși cv-ul Marinelei Voivozeanu a fost ținut la secret, iată că pe site-ul  Șantierului Naval 2 Mai Mangalia a fost postat. Așa cum prezentam anterior, Voivozeanu a aboslvit Facultatea de Management și Inginerie Agricolă Călărași în anul 2022, deși studiile au fost începute în anul 2015. Se pare că bibliotecara a avut nevoie de 7 ani pentru a-și termina studiile...

 

I-auzi! sefa PSD Calarasi a refuzat functia de administrator la santierul Naval 2 Mai

Între anii 1991-1995, Voivozeanu a învățat la Liceul Teoretic ,,Mihai Eminescu” din Călărași, specializarea filologie. Conform documentului, Voivozeanu a fost reporter la SC Satline SRL Călărași, între 1997 și 2004. În perioada 2004 până în 2007 a fost agent comercial vânzări internet, la aceeași firmă. Între 2007 și 2009 a fost redactor la Romerica International. Din 2014 până în 2017 a fost secretară a Organizației Județene PSD Călărași. În perioada 2017-2021 a fost referent superior la CJ Călărași, la Compartimentul Promovare Județ. În intervalul 2021-2022 a fost director cabinet președinte CJ Călărași, iar din decembrie 2022 manager la Biblioteca Județeană Călărași.

Conform informațiilor nostre, în urmă cu vreo 8 ani, a lucrat la un salon de înfrumusețare, de unde a fost concediată pentru că ar fi râvnit la banii clientelor. Culmea, patroana salonului este și ea în politică, însă la partidul adversar, PNL.

Societatea din Mangalia a raportat pentru 2021 afaceri de 3,3 milioane lei și un profit net de puțin peste 14.000 lei, cu 7 angajați. Compania condusă de directorul Doru Jianu (inginer cu o vastă experiență în domeniu, spre deosebire de administratorii numiți politic) deține 51% din acțiunile Damen Shipyards Mangalia, teoretic singurul șantier naval deținut de România.

 

 

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un sincer BRAVO domnule Vasile!! Aveti perfecta freptate!! Atata SLUGAREALA GRETZOASA rar mi- a fost dat sa vad la ziaristi,!! Eu cand scriu JURNALIZDE JURNAPYZDE lumea se supara....
0
0
Leșinatele de la Replica, propandistele de serviciu, jegurile gălbejiților nu le vedeți?Să mănănce si gurița voastră ceva! Nici o vorbuliță despre Mihai Lupu? Nimic despre scandal?Ce vă mai place peeseedee, cre'că aveți vise umede!De ce tăiați rubrica de comentarii pentru gălbejiți?Nu vreți să vedeți căt demult îi iubește boborul constănțean? Un sfat pentru pupincuriști, funcțiile,oameni politici au existenţă efemeră da' voi veți rămăne în amintirea multora ca cei care au măncat firimiturile de la masa lor.
4
1
..numai idiotii habarnisti , mostenitori a lui Kommer Damen , care conduc Damen din Olanda , si bineinteles Damen Mangalia si Galati , nu vor sa se care draqului odata de aici !
3
0
in 2024 psd o sa ia tot !!!!! mweeee useristilor poponari!!!
2
11
Pfff.... Găsește PSD vreo femeie de servici, ceva, să trimită în consiliul de administrație. Plm.
6
1
Mi-a făcut și mie masaj dar nu e așa bună. Mi se întărise cocoșelul și m-a pus cu fața în sus însă nu a vrut să faca oral că a zis că nu e inclus în preț și trebuie să plătesc mai mult. Aveam de unde că am pensie de 12.000 lei am fost ofțer la jandarmi si i-am mai dat 200 de lei până la urmă tot am ieși în câștig că PSD a dat PSD a luat dar am ramas și eu cu ceva.. P.S. era cam trecută dar milfă
4
4
Dezvaluirile facute de Replica ??? Dumnezeule Mare , iarta-ma ca suntem in postul Sfintei Sarbatori Pascale dar chiar nu pot sa raman impasibil la asemenea mizerie de articol . Domnilor sclavi de la Replica , haideti sa va vand n pont , de cateva zile bune presa centrala scrie despre derbedeul Mihai Lupu iar voi pastrati o tacere complice si stergeti mesajele care fac trimitere la acest lucru. Oare de ce , ce interese personale aveti inca actualul Presedinte al Consiliului Judetean ??? Fiti obiectivi si respectati-va statutul de jurnalisti independenti , nu de sclavi , scrieti despre toate nenorocirile facute de vagabonzii din politica , indiferent daca sunt din PSD , PNL sau USR !!!
9
4
Sanki, si-au dat seama de gafa pe care au facut-o si cu parere de rau au trebuit sa o schimbe pe futelnitza unui baronake psd.
10
2
Cucoană trebuia mai întâi să faci cursuri cum se face „masaj” la axul port elică.
9
2
administratia publica e plina de politic si simpatizanti, de asta i tin pe bani frumosi si munca deloc!munca efectiva nu i platita si specialistii tarii pleaca pe capete! o tara de polticieni de toate culorile !ne imprumutam sa i tinem pe bani cu dobanda !impozite , scumpiri si gaselnite nu pentru munca ,pentru gara gara!
9
0
Facultatea de Management și Inginerie Agricolă Călărași.
11
2
Ca sa vedeti pe cine numeste politicul in tara asta la conducerea unor cimpanii de interes national, numai nulitati. Pai de la APC, ar trebui sa plece 90 la suta din conducere. Poate ne aratati si cv-ul lui marinika de la OSIM.
15
2
Tari rau astia din CL si GR. Catana Jr asta al nostru din conducerea Portului Constanta cand lasa loc pentru altul cu experienta in conducerea si administrarea marilor porturi ?
11
1
c******i e fieful pestilor din clanurile de t****i care vand fete minore in Germania. Sunt de 10 ori mai periculosi decat Navodari sau Braila
5
2

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468