REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.3° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
23.3° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

I s-a făcut rău la volan și a intrat cu Smartul în TIR: declarația șocantă a unui MARTOR

I s-a făcut rău la volan și a intrat cu Smartul în TIR: declarația șocantă a unui MARTOR

Replica API 8 mai 2020 | 22:31 3022

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină la un accident rutier în municipiul Constanța, joi dimineață, 7 mai, în jurul orei 8.00.

Potrivit oamenilor legii, în jurul orei 7.35, un bărbat de 64 de ani a condus un autoturism pe bulevardul Aurel Vlaicu, pe prima bandă, dinspre strada Alba Iulia către strada Nicolae Filimon iar la un moment dat a intrat în coliziune față-spate cu un TIR, care se afla oprit în coloană.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto.

Martor: Conducea haotic, putea să intre în mine!

Un bărbat a declarat, pentru Replica, faptul că a fost martor la întreaga scenă. Acesta a precizat că vârstnicul conducea haotic încă de la ieșirea din sensul giratoriu.
”La ieșirea din sensul giratoriu, venind dinspre CET, omului i sa facut rău. Conducea un Smat albastru. A lovit bordura din fața benzinăriei OMV. S-a redresat, a intrat iar în bordură, mai apoi a leșinat și a apăsat brusc pedala de accelerație și a intrat într-un TIR. Ceilalți participanți la trafic i-au acordat primul ajutor. O persoană a sunat la 112 și, în scurt timp, a sosit un echipaj de la SMURD și un echipaj de Poliție. Traficul a fost blocat o oră. În urma impactului cu bordura, roata a făcut explozie... A mers cu viteză până la impactul cu acel TIR. Puteam să fiu eu în locul TIR-ului. Dar am oprit un minut să șterg parbrizul. Chiar în fața lui mergeam”, a declarat un șofer, pentru Replica.

L.I., D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
A murit a doua zi era tatal meu, nu mai mancati cacat aiurea
0
0
Nu mai vorbiti
0
0
majoritatea comentariilor sunt facute de cocalari
2
0
Cum sa stergi parbrizul, n-ai stergatoare functionale, alo Politia amenda va rog 5000 lei nu respecta regulile ordonantei militare nr.11
2
0
a vrut sa faca testul "CHARPY"...i-a reusit.
0
0
Boule insisti cu prostia :sugi pula la opelisti!
1
2
Oameni cu probleme mai sunteti..nici olel.. si nici in sens giratoriu nu a fost accidentul! Masina un smart mini culoarea albastra condusa de catre un domn in varsta venind dinspre cet la coborarea dinspre pod i sa facut rau la volan, a acostat prima data bordura de la omv in dreptul raja , a facut pana si cred ca a lesinat la volan.. a intrat cu viteza in apatele unui tir, masina a fost total distrusa, el suferind un accident cranio si multiple leziuni usoare in urma impactului! Totul sa intamplat la 07:30! Sa oprit aproape de tonis! Am fost acolo .. eram a 2 masina din spatele lui
5
1
Mai lasati-ne ma cu opel-urile astea ale voastre!! Opel-ul e cea mai de cacat masina!
5
3
Iarasi OPEL?!
2
6
spaga. Habar nu au cum sa circule intr-un sens giratoriu...
4
3

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212