REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.1° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

‘Ia porumbul, neamule!’ Vânzătorii ambulanţi de pe plaje, ‘săltaţi’ de poliţiştii locali!

‘Ia porumbul, neamule!’ Vânzătorii ambulanţi de pe plaje, ‘săltaţi’ de poliţiştii locali!

Replica API 28 iunie 2018 | 00:00 384

Sezonul estival vine la pachet cu hoţi, cerşetori şi... vânzători ambulanţi! Plajele de pe litoralul românesc au fost împânzite de cei care doresc să se îmbogăţească din vânzarea ilegală de alimente. Poliţiştii locali constănţeni au demarat acţiuni în acest sens şi urmăresc combaterea fenomenului.

Comercianţii ambulanţi de pe plajele litoralului românesc au fost “luaţi pe sus” de către oamenii legii! Comerţul ilicit pe plajele noastre este practicat de către diverse persoane neautorizate de ani de zile. În intenţia de a face bani, mai mult epersoane apelează la astfel de practici care deja au devenit iritante pentru constănţenii şi turiştii care doresc să îşi petreacă o zi relaxantă la plajă.

Când te aştepţi mai puţin se aud vocile ţipătoare ale vânzătorilor ambulanţi ce strigă slogane precum “Ia porumbul, neamule!” şi multe alte poezii pentru a-şi promova cât mai bine marfa. Talentul lor nu se poate nega, însă practica acestora este ilegală. Oamenii legii „fac curăţenie” pe plajele de pe litoral. Aşadar, polițiștii locali i-au luat în vizor pe comercianții ambulanți care îi agasează pe turişti pe plajă cu tot felul de produse de o calitate îndoielnică.

“Pufuleți, porumb fiert, fructe sau produse de patiserie, toate sunt vândute pe plajă de persoane neautorizate și fără vreun termen de garanție așa că pot pune oricând în pericol sănătatea celor care le cumpără. Tocmai din acest motiv, agenții de poliție au făcut verificări, iar toti cei care au fost depistați ca vând astfel de produse în mod ilegal, au fost sancționați. Amenzile sunt cuprinse cu sume între 500 și 5000 de lei, iar mărfurile sunt confiscate.”, au precizat autorităţile locale.

Poliţia Locală Constanţa continuă astfel de acțiuni pe tot parcursul sezonului estival, iar autoritățile îi sfătuiesc pe turiști să își cumpere de mâncare doar din locuri autorizate şi să verifice termenul de valabilitate înainte de cumpărare.

Paula SOLOMON

VIDEO

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bolovanii care cumpara de la tot felul de soiosi diverse lucruri,alimentare sau nu,sunt de fapt motorul bisnitarelilor. Baga boii in ei porcarii si pe urma se caca pe ei imprastiat ca stropitorile si se plang ca nu are Dragnea grija de ei si PSD-ul a furat hartia igienica de la WC.
1
0
si aia care vand si aia care cumpara pentru ca daca nu ar cumpara nimeni nu ar fi nici vanzatori, la fel si cersetorii din intersectii sau unde vreti voi
2
0
Saltati pe pu....a doua zi sunt tot pe plaja asta deoarece politia nu mai reprezinta nimic ptr. bisnitari talhari ..etc. ptr. k este compromisa in totalitate politistii o data ce au luat spaga numai sunt credibili si toti nenorocitii isi bat joc de ei ..binenteles meritat de altfel ..
2
1
sunt curios cat de legale sunt sezlongurile alea de pe plaja
7
0
Hai bre nea primarule, ce face baietii tai? Pai noi cu totii te am votat , tot h. Coanda si acuma astia ne ia mancarea copilasilor? Hai bre, ce drk!
4
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108