REPLICA ONLINE CONSTANTA

23° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
23° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Iaki și Ana Hotels, nominalizate la Gala TopHotel Awards

Iaki și Ana Hotels, nominalizate la Gala TopHotel Awards

Replica API 7 mai 2022 | 15:17 1369

Miliardarii din sport, și nu numai, se laudă cu hotelurile lor de pe litoral la cea de-a șaptea ediție a Galei TopHotel Awards, care se apropie cu pași repezi, având loc pe data de 25 mai. Printre unitățile de cazare celebrate și sunt și cele deținute, de exemplu, de George Copos, Gică Hagi, dar și de politicieni consacrați la nivel local, precum foștii consilieri locali Iustin Roman (PNL) și Laurențiu Marin (PSD).

Ca urmare a curajului de care hotelurile de pe litoral au dat dovadă, construind și ținând piept cu vremurile tulburi la care au fost supuse, acestea au fost nominalizate pe data de 29 aprilie ca urmare a înscrierii ce a avut loc până în ziua de 17 aprilie.

În ceea ce privește votul online, acesta este exprimat nominal, accesând site-ul evenimentului în perioada 29 aprilie - 13 mai. Fiecare persoană are dreptul de a vota doar o singură dată, iar votul juriului este realizat de comisia de jurizare pe fiecare secțiune.

Aflată la cea de-a șaptea ediție, Gala va avea loc pe 25 mai, cu începere de la ora 19:00, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel, dar și online.

4-star Leisure Hotel of the Year

În categoria 4-star Leisure Hotel of the Year se încadrează hotelurile de 4 stele din categoria turismului de agrement, care se fac remarcate prin servicii excepționale și care de altfel, oferă o gamă largă de activități pentru relaxare și recreere.

Litoralul românesc se bucură de nominalizarea în această categorie a resortului Dana din stațiunea Venus, ce îi aparține fostului consilier local PSD Laurențiu Marin.

Dana Resort

De asemenea, nominalizat este și hotelul Manor din Mamaia Nord care își câștigă un loc fruntaș pe piața serviciilor de turism pe litoralul Mării Negre.

Un alt hotel nominalizat la gala TopHotel Awards este hotelul Nyota din Mamaia care îi aparține fostului consilier local Iustin Roman.

Așezat în centrul stațiunii, la numai 20 de metri de plajă, hotelul Iaki, fostul hotel București ce a fost cumpărat în anul 1999 de către marele fotbalist roman Gheorghe Hagi, a fost de asemenea nominalizat la gala TopHotel Awards. Ca urmare a hotărârii de reabilitare a hotelului București, acesta a fost adus la standarde înalte în doar doi ani, iar acum face furori ”de lux” în stațiunea Mamaia sub denumirea de hotelul Iaki.

Hotel of the Year for Balneary Tourism

O nouă categorie deschisă hotelurilor din domeniul turismului balnear, respectiv Hotel of the Year for Balneary Tourism, va premia hotelurile care oferă servicii de calitate și dețin centre de tratament noi sau modernizate, zone SPA & wellness bine dotate și personal medical calificat.

Ana Hotels Europa a intrat de asemenea pe lista celor nominalizați, ca urmare a condițiilor de relaxare pe care le oferă turiștilor ce îi trec pragul. Ana Aslan Health Spa se intitulează a fi o adevărată oază de pace și relaxare ce îmbină terapii de eliminare a stresului, tratamente balneare de vindecare și ritualuri antice de relaxare cu proceduri de întinerire și de tonifiere corporală de ultimă generație.

Categoria Best Hotel SPA

Este deschisă SPA-urilor hoteliere care se fac remarcate prin design și concept, dar și prin varietatea și calitatea serviciilor oferite, respectiv prin tratamente și masaje.

Atât Ana Aslan Health Spa din cadrul Ana Hotels Europa, companie deținută de George Copos, cât și Iaki Spa din cadrul Iaki Conference & SPA Hotel, a lui Gică Hagi, sunt nominalizate în această categorie ca urmare a serviciilor de calitate oferite turiștilor veniți pe litoralul românesc.

Hotel Opening of the Year

În ceea ce privește Hotel Opening of the Year, categoria care se adresează hotelurilor noi, inaugurate în perioada mai 2021 - aprilie 2022, și care au avut un impact deosebit în serviciile oferite pe plan turistic, Imperio Hotel Cernavodă a fost nominalizat.

Best Upgrade for a Hotel

O altă categorie prezentă la TopHotel Awards este și Best Upgrade for a Hotel, categorie ce este îndreptată spre hotelurile deja existente pe piață înainte de 2022 și care, în ultimul an au făcut investiții majore în ceea ce privește renovarea și amenajarea hotelului astfel încât clienții să fie mulțumiți de serviciile primite. În această categorie, singurul hotel care se încadrează este Continental Forum Constanta, care a fost renovat în 2021, mai exact fostul hotel Ibis

Andrada SCRIPCARU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cu drujba si betonul.Sa muriti bineee
0
0
mizeriile alea cimentate s***i betonate,au defrisat tot,arata c***a o***o locuinta din zabrauti.va simtiti c***a acasa bucuresteni!
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212