REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
20.4° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Ianis Hagi a ajuns în Scoția, acolo unde va semna cu Rangers: Va juca până la finalul sezonului pentru echipa pregătită de Steven Gerrard, sub formă de împrumut

Ianis Hagi a ajuns în Scoția, acolo unde va semna cu Rangers: Va juca până la finalul sezonului pentru echipa pregătită de Steven Gerrard, sub formă de împrumut

Replica API 31 ianuarie 2020 | 00:00 493

Mijlocașul Ianis Hagi (21 de ani) a ajuns joi seară, 30 ianuarie, în Scoția, acolo unde va semna cu echipa Rangers. Internaționalul român va juca până la finalul sezonului pentru echipa pregătită de Steven Gerrard, sub formă de împrumut, de la campioana Belgiei, Genk.

Ianis Hagi a ajuns la Genk în vara anului 2019, dar nu a primit prea multe minute din partea antrenorilor grupării belgiene. Cumpărat de campioana Genk contra sumei de 4 milioane de euro, mijlocașul român a evoluat în 19 meciuri, în toate competițiile, marcând de trei ori scrie stiripesurse.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu ma prostule fani fotbalului din Romania nu are nici o asteptare de la Ianis care a aratat cat poate numai tasu mai spera,comentariile contra sunt pentru ca jucatorului asta medicocru i se acorda prea multa atentie tocmai pentru ca este baiatu lui tata si Contra i-a dat nr.10 pentru ca sa scape de tasu care spunea"echia nationala nu are un nr.10, asta este problema la nationala de fotbal a Romaniei.
4
2
deabia astept sa vedem poze pe facebook in fusta la pub! e drept ca nare vina saracul dar ceva tot are ... are bemebeu !!! cine mai e ca el ?
4
1
Joaca in Scotia la o echipa de rugby ?
3
2
asta-i mai prost ca trenul cu doua clase,un jucator care urmareste mingea sa vada unde e nu-i fotbalist,scotienii il vor tine si ei pe tusa
4
1
Ianis, jucatorul imposibilei si tristei dorinte . Prea netalentat si slab pentru ce se vrea de la el.
7
1
E un pas inainte, va avea imprimat pe cur si lemnul bancii de rezerve scotiene.
7
2
Ce vina are Ianis ca nu e la nivelul tatatalui pe teren? Poate lumea are prea milte asteptari dar copilul nu are nicio vina.
10
2
la cum joaca scotienii in forta cred ca tot pe banca de rezerve va sta!!!
8
1
Ce ai patit ma Hagi?,ai devenit vierme pentru ca dupa rateu de la Fiorentina te-ai comportat ca un om cu onoare le-ai dat bani italienilor inapoi si ti-ai luat"perla"acum i-ai lasat pe belgieni sa se spele pe cap cu el numai sa ramai cu bani.
5
2
Nimebi nu vede ca ciobanul nu e facuy pt fotbal? Datii niste oi la Ovidiu..
7
3
M-ai bine s-ar duce cu oile
6
2
"Sa fie bine, sa nu fie RAU" L-au imprumutat ? Pe probe !? Baiatul lu'tata... si al unchiului gica..... Doamne ajuta!
11
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212