REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Ianis Hagi pleacă de la Alaves! A anunțat unde va juca sezonul viitor

Ianis Hagi pleacă de la Alaves! A anunțat unde va juca sezonul viitor

A.F. 29 martie 2024 | 00:00 2027

Ianis Hagi (25 de ani) a anunțat că nu va rămâne la Deportivo Alaves din vară, când îi expiră contractul de împrumut de la Rangers.

Ianis Hagi pleaca de la Alaves! A anuntat unde va juca sezonul viitorIanis Hagi

Internaționalul român a transmis, după 2-3 cu Columbia, meci în care a marcat, că în vară va reveni la Rangers și va juca în Scoția sezonul viitor.

Ianis Hagi revine la Rangers

„Sunt bine, dar clar îmi doresc să joc mai mult, să fiu minut de minut pe teren. Sunt situaţii în cariera de fotbalist când trebuie să ai răbdare, când ai şansa să o arăţi. Iar apoi vom vedea până la vară ce se va întâmpla.

La vară, cum a spus şi tata, mai am contract un an cu Rangers, mă întorc acolo. Mai am şi Campionatul European”, a declarat Ianis Hagi, citat de as.ro.

Ianis Hagi a fost împrumutat un an de Alaves de la Rangers, dar nu a reușit să se impună în Spania.

Ianis Hagi pleaca de la Alaves! A anuntat unde va juca sezonul viitorIanis Hagi și Elena Tănase, la cununia civilă

Ianis Hagi are nuntă în ziua finalei EURO 2024

Ianis Hagi a anunțat, de asemenea, că urmează pentru el o perioadă aglomerată, în care va avea și nunta cu Elena Tănase, programată pe 14 iulie, chiar în ziua finalei EURO 2024.

„Se întâmplă foarte multe chestii în 3-4 luni. Da, şi nunta! De asta zic, sunt foarte multe chestii care mă aşteaptă şi nu cred că este momentul să fiu negativ”, a spus Ianis Hagi, scrie digisport.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Deci nunta o ar3 pe 14 iulie in ziua finalei Euro2024, ce se face daca Romania va avea nevoie de el in finala r*mânia-Ucraina?
1
0
Makedonul Ianis nu e baiat rau. Rai sunt makedonii din spatele lui
1
0
O sa joace la F.C. Avântul Prăbușirea. S-a născut talent si a murit speranța, n-are nicio treabă cu fotbalul de performanta.
2
1
SE DUCE PE LUNA CA AICI PE PAMANT TOATE ECHIELE MARI L AU VURUT DAR NU AU AVUT BANI.MAI TERMINATI DRAACULI ODATA CU ASCHILOOPATUL ASTA DE MACHIDOON.ASTA NU MERITA NICI LA VOLUNTARI.AL UMFLA TACSU AN CUUR,SE CEARTA CU TOTI SA L BAGE LA ECHIPA.NAS ROSU{HAGI SENIOR},ANALFAABETUL,O SA L IA LA VIITURA PANA LA URMA.DACA VA MERGE LA EURO,VA FI DIN CAUZA LUI NAS ROSU CA SE CEARTA CU IORDANESCU.
5
1
Spune si dece te intorci in Scotzia mai Ianis,tu crezi ca Rangers itzi va da mai multe minute pe meci decat Alavesh cand scotzieni te-au trimis acolo pentru ca sa scape de tine ?,oricum bine ca speri ramane de vazut si daca sperantzele tale se vor implini,dar daca vrei sa joci vino la tati ca te baga Gica titular in toate meciurile pe care le mai are Farul de jucat in liga 1 din Romania si asha vei fi chemat la natzinala la campionatul europran altfel nu se shtie poate te uitzi la meciurile Romaniei din Germania la televizor partea buna este ca asha scapi si de programul asta incarcat pe care spui il ai in urmatoarele luni.
2
1
pai...daca se califica romania in finala ce plm face?...anuleaza nunta?
3
0
este a lui gica, dar pina la ce fotbalist a fost tata-su.....
1
1
O sa joace la Roland Garros
8
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108