REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Ianis Hagi, pus la zid în Belgia! Critici dure după ultimul eșec al lui Genk

Ianis Hagi, pus la zid în Belgia! Critici dure după ultimul eșec al lui Genk

Replica API 5 noiembrie 2019 | 00:00 421

Ianis Hagi (21 de ani, mijlocaș ofensiv) nu s-a impus încă la Genk și este unul dintre jucătorii vizați de criticile presei belgiene.

„O parte a declinului lui Genk poate fi explicat și prin faptul că unele dintre transferuri n-au fost reușite. Theo Bongonda și Ianis Hagi dezamăgesc ca succesori ai lui Trossard și Pozuelo, în timp ce Patrik Hrosovsky a început bine, dar nu este în niciun caz Malinovskyi”, au notat cei de la Voetbalniews.

Ianis a fost din nou rezervă pentru Genk în meciul pierdut cu Eupen, scor 0-2. Fostul fotbalist de la Viitorul a fost introdus pe teren în minutul 75, însă n-a reușit să schimbe cu nimic soarta partidei.

După această înfrângere, formația lui Felice Mazzu ocupă locul 8 al clasamentului, cu 20 de puncte acumulate.

550 de minute a jucat Ianis în acest sezon la Genk, reușind 3 goluri şi 2 assisturi

4.000.000 de euro a plătit Genk celor de la Viitorul pentru transferul lui Ianis Hagi

sursa: gsp.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bai "cine este"cei mai multi dintre cei care scriu aici nu au avut nici o asteptare de la Ianis ba din contra aproape toti au ras de laudele pe care i le aducea G.Hagi lui Ianis. Asa ca daca a avut cineva asteptari de la Ianis astia au fost familia, prieteni lui si pupincuristi lui G HAGI atat.
2
1
Pacat, mare pacat! Poate ar fi avut o sansa si ar fi devenit un bun fotbalist daca taica-su nu i-ar fi pus o "caciula prea mare pe cap". Nu ar fi singurul "tanara speranta" care dupa transfer prea vremelnic, se retrage fara sa confirme. Pacat ca este pus in aceasta situatie de tatal lui si nu de un tip gen Fecali.
7
0
....arogantul batran, hagi gh , era in stara sa-l propuna la barcelona sau real . .....a uitat cum cara el bagaje la real madrid . Bagati-va mintile in cap , ianis e bun aici unde ordona mos hagi cu trei zile inainte de meci sa se dea la o parte adversarii . Daca jucau in forta , tipa la arbitrii ....ca cine e el in tara ...ca fiul sa nu aiba nr 10 la nationala ....daca nu , se supara si pleaca ...Da du - te odata si lasa-ne , fandositule de mos hagi !
5
5
meciuri aranjate in campionat si goluri regizate ca sa il vanda la bani multi. In realitate este un jucator mediocru.Speculeaza jmekereste cu suturile pe poarta dar nu munceste in echipa si nu este om de caracter.Este o teapa si va fi pus la transferuri.
6
4
O noua teapa armaneasca, sa le fie invataura de minte pe viitor.
11
4
Lasa ca isi revine el pe la 27 28 de ani. O sa l cumpere Chindia
12
4
Nepotul lui unchiu, ... varul cumetrei? A ... e fiul lui tatucu ... . Pai daca nu-l comparati cu el asteptarile ar fi altele. Rege a fost unul in fotbal! Curand altul sa-i ia locul nu cred. Chiar daca are acelasi nume.
6
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272