REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.5° Constanța Lun., 13 Mai 2024
Anul XX Nr. 6728
10.5° Constanța Luni, 13 Mai 2024 Anul XX Nr. 6728
 

Ianis Hagi ”înscrie” și în afaceri. Profit impresionant făcut de firma sa

Ianis Hagi ”înscrie” și în afaceri. Profit impresionant făcut de firma sa

Andreea POPA 25 decembrie 2023 | 00:00 4524

Agenția de publicitate a lui Ianis Hagi merge excelent și i-a adus fotbalistului de la Alaves peste 1,1 milioane lei anul trecut, cu un singur angajat, după doar doi ani de activitate. În plus, Ianis s-a asociat cu verișoara lui, Maria Popescu, pentru a mai demara o afacere.

Ianis Hagi ”inscrie” si in afaceri. Profit impresionant facut de firma saIanis Hagi

Firma înființată în 2020 de Ianis Hagi și administrată de mama lui, Marilena Hagi, a dat lovitura în doar doi ani de activitate pe o piață extrem de competitivă. Future of the Game Company SRL a fost înființată în iulie 2020 și se ocupă de activități ale agențiilor de publicitate. Agenția de publicitate cu sediul la etajul 5 al unui bloc din Sectorul 1 a fost înființată de Ianis Hagi, dar este administrată de mama lui, Marilena Hagi, soția marelui Gică Hagi.

Și, chiar dacă nu are timp să se ocupe de afacerea sa, Ianis a ”marcat” și prin această firmă. Astfel, dacă în 2021 raporta o cifră de afaceri de 997.394 lei și un profit net de 891.591 lei, dar și datorii de 2.084.101 lei, fără niciun angajat, în 2022 a ”rupt plasa”.

Future of the Game Company SRL a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 1.614.550 lei, cu o rată incredibilă de profit, respectiv 1.131.641 lei net, cu un singur angajat. Pe de altă parte, firma cu active de 3.982.580 lei a declarat și datorii totale de 1.959.148 lei.

Ce salariu are Ianis Hagi în Spania

Încurajat de succesul agenției sale de publicitate, Ianis Hagi a decis să se extindă în afaceri și a înființat recent încă o firmă, potrivit celor de la Profit. Este vorba despre o societate specializată în comerțul cu amănuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin internet. Interesant este că Ianis s-a asociat în această firmă de comerț online cu verișoara lui, Maria Popescu, fiica lui Gică Popescu.

Maria Popescu, absolventă a unei școli private de business din Barcelona, este și administratora noii afaceri a familiei Hagi-Popescu.    Evident, Ianis Hagi nu are nevoie acum de banii aduși de micile sale afaceri, dar acestea îi asigură un loc sănătos de retragere după cariera de fotbalist. Fiul marelui Hagi joacă în prezent în Spania, la Alaves, unde a fost împrumutat de Glasgow Rangers. Ianis, în vârstă de 25 de ani, câștigă în La Liga un salariu de 1.300.000 de euro pe an, achitat de ambele cluburi.  

Ianis Hagi ”inscrie” si in afaceri. Profit impresionant facut de firma saMaria Popescu

Maria Popescu, absolventă a unei școli private de business din Barcelona, are calitatea de administrator al noii firme. Ianis Hagi, care evoluează în prezent la echipa spaniolă Alaves, unde a fost împrumutat de cei de la Glasgow Rangers, deține, cum a anunțat Profit.ro, de circa 3 ani și jumătate și o companie de publicitate, Future Of The Game Company SRL, administrată de mama sa, Marilena Hagi, conform termene.ro. Firma a terminat anul trecut cu profit net de 1,13 milioane lei, la venituri totale de 1,61 milioane lei.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Uite așa m**e donul Hagi are academie pe banii părinților.ESTI O RUSINE HAGI
7
0
BAAAA, ATLTCEVA NU MAI STITI! CATI BANI V A MANJIT m**e SA BORATI ARTICOLUL ASTA DE RAHAT....marshhh limbistilor...cu articole de rahat...bleahhhh
7
0
BAI FRATILOR, NU MAI SCAPAM DE ODRASLELE ASTORA.AN ZIARELE DE SPORT NUMAI DE AMETITUL ASTA.ACUM A APARUT SI AN r*****a.DATI SI COPILUL ALA OLIMPIC DIN CONSTANTA,CATE CEVA.MA MIR CA NU SCRIETI SI DE ODRASLELE LUI ANA MARIA PRODAN.CHIAR NU VA ESTE RUSINE?NU VEDETI CA TACSU ARE 60 DE ANI SI NU STIE SA LEGE 2 PROPOZITII?LASATINE DRACU ,CU ANALFABETII ASTIA.
13
0
L am ținut 10 ani la academia hagi și l am scos.Nu am mai putut ține ritmul plăților la utilități,curent,apa și cheltuieli.Plateam totul mingii,apa,deplasări,etc.Cred că nu există academie in Europa sa ii belească pe părinți cum ii belește Hagi.Totul se plătește,el doar cu faima.m*****n împuțit !
14
0
Ma jur ca nu va invidiez, V-am cunoscut specia de aproape. Sunteți de k*t rau. Frica mare mi-e sa njure cumva sa se însoare fi-mii cu vreo makidoanca, i-am spus in fel și chip sa nu cumva sa-i treacă prin cap. Sunteți închipuiți toți, mocofani, ciobalai, degeaba ați dat de ceva bani, e vorba aia “nu poți cere cuiva sa înțeleagă marea, când a crescut toată viața lângă balta”. Tot ciobalai ați rămas, nesimțit de zgarciti, profitori, curioși de viața altora, barfitori, turnători. Ele, închipuitele, nu știu decât sa vorbească de nunți, botezuri si culace, țoale, pantofi, bârfe, și unele cu footutul extra conjugal, o dau rau de tot. Sunt multe de spus, dar mi-e sila. Deci, puisor, nu ma roade invidia, ba chiar mi-e frica pana la disparare sa nu ajung vreodată sa ma încuscresc. Sunteți toți la fel, geneticul se transmite, ca și educația și trăsăturile fizice. Sa fie de capul vostru acolo.
11
0
Ba, ce afacere? E un profitor itermediar intre doua afaceri! Dincauza astora cresc preturile finale la toate produsele!
10
0
o tara subdezvoltata, stam mai rau chiar si decat unele tari foste comuniste si suntem la o distanta mare sau imensa de vestul europei dar si de tari mai apropiate ca turcia etc asa ca orice afacere trebuie incurajata mai ales ca orice afacere este un act de curaj in care patronii risca sa piarda sume mai mari sau mai mici de bani mai devreme sau mai tarziu
1
9
Cu fotbalul e mai greu,iar in afaceri se cam ocupa rudele! Asa ca despre ce vorbim?
12
0
nu se compara cu gigi, dar numele si banii de inceputuri la ambitionat sa dea cu piciorul in minge putin cate putin mai bine pana ia iesit, in afaceri tot banul primeaza ,apoi numele afaceristului, seriozitatea etc.
8
2
a cam ajuns lumea sa se plictiseasca de voi. in ultimul meci din spania, ce azis presa?
14
2
Brânzarii încălțați la a doua grnerație sunt mari afaceriști! Mama voastra de analfaneți!
21
3
Pacat ca nu marcheaza unde ar trebui!Sa mai lase figurile pe teren,mainile in aer si gesturile alea de lehamite,cum că,dacă primea el mingea facea kakatul praf!El este bunisor,dar doar pe la noi pe aici,pe la vecinii de la sud si cam atat.
16
2
Firmă cu un angajat?!?! Păi cum?!?! Cocalari de capitală ...
16
1
Dacă face afaceri cum joaca fotbal e clar, totul e pe spatele lu tacsu că în afară de nume e un nimeni
15
3
ma uit la comentariile de mai jos, va roade invidia mucanilor.
5
23
Ba ăștia nu se mai satură. Si cind te gîndești k au o singură viata. Kkneam pe voi brinzari jegosi
15
4
Makidonii sunt fix ca jidanii.
20
8

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407