REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Ianis Hagi, un român atipic: Cum și-a dat colegii ”pe spate” și a devenit un model în vestiarul lui Rangers

Ianis Hagi, un român atipic: Cum și-a dat colegii ”pe spate” și a devenit un model în vestiarul lui Rangers

Replica API 26 februarie 2021 | 21:55 1436

Ianis Hagi (22 de ani) a contribuit din plin la calificarea lui Rangers în optimile Europa League, după o ”dublă” în care scoțienii au trecut de Antwerp (scor 9-5, la general), scrie digisport.ro

Fiul ”Regelui”, care valorează acum șase milioane de euro, este o inspirație și pentru colegii săi din vestiar.

Cumva atipic fotbaliștilor români, care au probleme de adaptare în străinătate și sunt adesea acuzați că ”nu pun osul la treabă”, Hagi Jr. își impresionează colegii prin munca pe care o depune, atât pe teren cât și la sala de forță.

”Când vezi travaliul pe care îl depun Ianis Hagi și Steven Davies, te motivezi. Muncesc atât de mult la sala de forță și așa înțelegi că poți să devii mai bun în fiecare zi. Să dai mereu 100% e important”, a spus nigerianul Joe Aribo, colegul românului la Rangers, citat de Ibrox News.

”Joe Aribo e dat pe spate de ritmul în care se antrenează Hagi și Davies”, titrează sursa citată.

Nigerianul de 24 de ani are un sezon bun la Rangers, cu șapte goluri și patru pase de gol, însă a fost adesea acuzat că este cam ”leneș” pe teren. Totuși, publicația citată remarcă faptul că, în ultimele săptămâni, Aribo a devenit tot mai implicat în joc.

Ianis Hagi, lăudat de presa din Scoția după calificarea lui Rangers în optimile Europa League

Ianis Hagi se va întâlni cu Nicolae Stanciu în optimile Europa League, unde Rangers o va întâlni pe Slavia.

După meciul cu Antwerp (5-2 pe Ibrox Park), românul a fost lăudat de presa scoțiană pentru inteligența sa. ”A jucat un rol subtil, dar și-a pus în valoare colegii, le-a creat spații și le-a oferit mingi utile. A închis bine culoarul la primul gol și a avut o atingere superbă la reușita a 3-a. E visul oricărui coechipier”, a scris publicația The Scotsman.

”Ianis Hagi este un jucător atât de inteligent și un om de bază pentru Rangers în serile europene. Mereu s-a aflat în zona de acțiune, s-a poziționat bine în teren, însă de multe ori a greșit la ultima atingere. A pus umărul la al treilea gol înainte să fie schimbat”, a remarcat The Scottish Sun.

Fiul ”Regelui” are șase goluri și 11 assist-uri în această stagiune, una în care echipa lui se descurcă excelent. Formația lui Steven Gerrard este neînvinsă în campionat, unde mai are nevoie de trei victorii pentru a lua titlul, și continuă aventura în Europa.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108