REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.1° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
15.1° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Ianis Zicu, noul antrenor al Farului. Marica: ‘Este un nou început!’

Ianis Zicu, noul antrenor al Farului. Marica: ‘Este un nou început!’

Replica API 4 iulie 2019 | 00:00 272

Finanțatorul Ciprian Marica a prezentat, miercuri, 3 iulie a.c., noul antrenor și noul staff tehnic al clubului de fotbal Farul Constanța. Aceastea sunt doar câteva dintre noutățile cu care echipa Farul se va prezenta în fața suporterilor la viitoarele meciuri.

Noul antrenor al echipei de fotbal Farul Constanța este constănțeanul Ianis Zicu, un om pentru care finanțatorul Ciprian Marica și-a declarat încrederea. „Cred că prima întrebare ar fi: De ce Ianis? Pentru că este un copil al Farului, al Constanței. A crescut aici, a învățat, știe ce înseamnă Farul. Este un copil al Constanței, știe mentalitatea echipei și nu în ultimul rând, îmi este prieten de când eram copil. Am copilărit împreună și știu câtă ambiție are pentru a reuși, întâi ca jucător, acum ca antrenor.

Am stat de vorbă cu el și cred că Farul, astăzi, are nevoie de entuziasmul unui antrenor tânăr, de energia și ambiția lui. Un antrenor care a lucrat cu antrenori mari, care a văzut cum funcționează lucrurile în străinătate și cred că trebuie să avem curaj. A demonstrat la echipa națională U21 și trebuie să avem curajul să ne dăm încredere și să îi susținem. Eu am toată convingerea că Ianis va munci pentru Farul. Cu toții suntem conștienți că nimeni nu este de neînlocuit sau pe veci într-o poziție, de aceea cel care trebuie să primeze trebuie să fie clubul. Iar clubul Farul trebuie să intre pe un făgaș normal și, să spunem așa, este un nou început, cu Ianis antrenor. Îți doresc baftă, sper ca oamenii să fie alături de tine, eu unul sunt alături de tine și sper că oamenii care au fost alături de mine să fie alături și de el”, a afirmat Ciprian Marica.

„Este un moment important pentru oraș, pentru acești jucători tineri, care au venit acum la echipă, este un moment important pentru cariera mea de antrenor. Am o dorință extraordinară de a reuși în această meserie, am început-o din pasiune, nu pentru a-mi câștiga existența, sunt plin de entuziasm și încredere că putem avea rezultate. În cel mai scurt timp vom mai aduce jucători. și cei care spun acum că nu am foarte multă experiență să vadă că selecționerul Cosmin Contra, când a început cariera, era coleg cu mine la Timișoara, iar a doua zi de dimineață a devenit antrenor principal. Eu studiez de trei ani de zile această meserie, lucrez de ceva timp, dar nu la seniori. Vezi vedea dacă lucrez bine sau nu”, a afirmat Ianis Zicu.

Din stafful tehnic vor mai face parte Daniel Florea – antrenor secund, Cătălin Bușuricu – preparator fizic, Mihai Moraru etc.

Odată cu noul antrenor și noul staff, la echipă au venit și mai mulți jucători tineri.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Zicu a antrenat doua luni o echipa de juniori si acum va antrena seniori? O tampenie mai mare nu se poate. Cine crede ca daca ai fost un fotbalist bun poti sa fii si un antrenor bun, se inseala!
0
0
Marika, sageata lui lizeta, face ce spune matroana! Pai , nu?
3
0
asa e dar a atunci a uitat de unde a plecat, dor deaia a stigat ca isi baga poola in farul dupa ce a dat un gol pentru dinamo la constanta!! Acum o sa plece dupa 6 etape si maxim 1 punct!!!!
5
1
Nu are experienta...Ne paste liga 3
7
1
din pacate brelocul asta scapatat de Marica o sa ne infunde mai rau ca tiganu Giani.
11
2
Cum sa pui pinguinul ala ca antrenor!?
17
2
hei, nici o stire despre Ianis Hagi ? minune, cica il cauta Guardiola !!!! il vrea neapaarat . Deja a trimis o oferta de 25 mil E . Hai Popescule lanseaza stirea !!!!
7
4
O dau pe sotia mea oricui imi da 500lei pe ora
2
2
Ce prost esti gika, Zicu de la Farul s-a dus la Dinamo, dar ce sa stie un putoi, omu e profesionist, a jucat si la Rapid, da-ti foc.
13
6
muie ziku dinamovistu...hai farutu...
12
5

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212