REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.3° Constanța Sâm., 18 Mai 2024
Anul XX Nr. 6733
14.3° Constanța Sâmbătă, 18 Mai 2024 Anul XX Nr. 6733
 

Iasmina Halas, surprinsă cu buchete uriașe de trandafiri!

Iasmina Halas, surprinsă cu buchete uriașe de trandafiri!

Valentina CAMARA 23 martie 2023 | 00:00 377

Iasmina Halas s-a despărțit nu de mult timp de fostul ei iubit, cel cu care și-a dat mai multe șanse în timpul relației, dar a căror poveste tot nu a mers. După ce a anunțat separarea, tânăra s-a fotografiat cu o mulțime de buchete de trandafiri roșii pe rețelele de socializare, iar urmăritorii ei s-au gândit deja că blondina și-a refăcut viața. Reporterii Spynews.ro au aflat chiar de la ea de la cine sunt trandafirii și dacă vorbim despre o nouă relație.

Iasmina Halas, surprinsa cu buchete uriase de trandafiri!

Iasmina Halas e o femeie singură, căci aceasta a anunțat nu cu mult timp în urmă cu relația cu fostul ei partener de viață s-a încheiat, iar de această dată definitiv. După ce fusese cerută de soție de către bărbat, iată că lucrurile s-au stricat, iar cei doi au decis să se separe și fiecare să-și vadă de drumul lui.

Iasmina Halas, declarații despre buchetele de trandafiri primite! Are blondina un nou iubit?

În ultimele zile, Iasmina Halas a tot postat pe Instagram o mulțime de fotografii în care apare cu buchete uriașe de trandafiri roși și cum nu și le-a cumpărat singură doar de dragul de a crea o speculație, Iasmina Halas ne-a spus și de la cine sunt florile.

Ei bine, dacă urmăritorii s-au gândit că ar putea fi de la noul ei iubit, ei bine, nu! Într-adevăr, sunt din partea unui bărbat, dar nu putem spune că este noul iubit al blondinei, ci doar un admirator secret, după cum ne-a declarat chiar Iasmina Halas.

Ea a confirmat că este singură momentan și nu vrea să-și refacă viața acum, însă atunci când va putea trece peste perioada grea de după despărțire, cu siguranță va da șansa unui nou bărbat la inima ei.

”Am primit într-adevăr un buchet de flori, doar că era de la un admirator secret. Nu am absolut pe nimeni, dar dacă o să treacă puțin timp și o să fiu bine cu siguranță nu voi mai fi așa închisă. Momentan sunt așa, sunt ca un scut, nu las pe nimeni să se apropie de mine, dar pe viitor când voi fi bine și deschisă să intru într-o relație cu siguranță voi da șansa cuiva”, ne-a spus Iasmina Halas, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Tânăra ne-a mărturisit că e curtată de foarte mulți bărbați în această perioadă, după ce au aflat că este singură. Ea însă susține că nu le răspunde și nu vrea să socializeze prea mult cu aceștia, mai ales acum când consideră că nu este bine și trebuie să se refacă.

”Da, chiar da, îmi scriu foarte mulți bărbați, sunt care m-au căutat înainte, mă caută și acum, sunt mulți care încearcă să-mi intre în grație, doar că eu sunt așa o persoană nu neapărat arogantă, dar nu răspund. Nici măcar acasă aici nu dau ocazia persoanelor care caută băgări de seama, momentan nu, dar după ce va trece perioada asta de ”doliu”, cu siguranță voi da șansa cuiva, dar nu aceluiași tipar de bărbat”, mai spune ea.

Cum vrea Iasmina Halas să fie noul bărbat din viața ei

Iasmina Halas ne-a spus că atunci când va începe o nouă relație vrea să nu mai aibă parte de același tipar de bărbat, ci unul total diferit. Nu vorbește aici însă la felul în care arată, căci în continuare își dorește un iubit cu o condiție fizică, sportiv, dar vrea ca noul iubit să aibă un alt caracter.

Blondina mai precizează că momentan nu se gândește prea mult la acest aspect, ci la vara care urmează și care va fi plină de vacanțe. Ea va merge în diverse locuri și la finalul sezonului chiar ar urma să-și deschidă și o afacere alături de părinții ei.

”Îmi doresc un bărbat, iar cu asta am spus tot. Nu vorbesc neapărat diferit ca și aspect fizic, cred că o să merg pe același tip, dar îmi doresc un alt caracter, un om bun, un om loial, dar momentan vara asta mi-am făcut planuri cu verișoara mea, avem planuri de plecat în toate părțile, de la Ibiza, la Cannes, peste tot, o să avem o vară plină. Pe la sfârșitul verii sunt în discuții cu ai mei, nu vreau să zic nimic, dar am vrea să deschidem ceva, și atunci o să mă ocup eu de asta ca să nu mai dorm până la 12”, ne-a mai spus Iasmina Halas, potrivit spynews.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468