REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
20.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Iată ce FIRME se implică în ÎMPODOBIREA oraşului de Crăciun

Iată ce FIRME se implică în ÎMPODOBIREA oraşului de Crăciun

Replica API 3 decembrie 2020 | 23:08 5105

Agenţii economici au răspuns prompt proiectului„Există Crăciun și în pandemie!”. Firmele care vor să aducă magia Crăciunului în orașul de la malul mării au ales zonele pe care le vor împodobi și în cel mai scurt timp se vor apuca de treabă.

SOLID HOUSE va împodobi o zonă din parcul din Tomis II.

CORA va împodobi o zonă din parcul de la Gara CFR

MCF CONSTRUCT 2000 SRL va împodobi intersecția bulevardelor Tomis și Aurel Vlaicu, precum și zona din fața Școlii de înot Gheorghe Oancea

SC METCHIM TRADE S.R.L va împodobi o zonă din Parcul Tăbăcărie

CHIMPEX SA și AMEROPA GRAINS SA vor împodobi o zonă din parcul din fața Teatrului „Oleg Danovski”

RAJA va împodobi zona verde situată la intersecția străzii Caraiman cu Șoseaua Mangaliei

De asemenea, S.C. LUXTEN LIGHTING COMPANY S.A. va împodobi bulevardul Tomis, tronsonul cuprins între strada Suceava și Lupoaică și bulevardul Al. Lăpușneanu, tronsonul cuprins între strada Soveja și bulevardul Tomis. Tot Luxten va împodobi și parcul de la Casa de Cultură, precum și mai multe sensuri giratorii din oraș.

În afară de aceste zone, încă 5 brazi vor fi amplasați în parcul Arheologic, în parcul de la Gara CFR, în parcul de la Casa de Cultură, în cel din Poarta 6 și în zona CET, la intersecția bulevardului Aurel Vlaicu cu strada Cumpenei. De împodobitul lor se vor ocupa tot cei de la Luxten.

"Nouă, constănțenilor, nu ne rămâne decât să alegem cel mai frumos decor. Trebuie doar sa intrăm pe pagina de Facebook a Primăriei Constanța și pe site-ul www.primaria-constanta.ro si să votăm zona favorită! Câștigătorul va fi promovat în mod constant pe site-ul Primăriei Municipiului Constanța, precum și pe rețelele de socializare ale acesteia. Haideți să nu lăsăm pandemia să ne fure bucuria Crăciunului! Haideți să ne implicăm cu toții și să aducem un strop de bucurie și multe zâmbete pe fețele tuturor, copii mici și mari", au transmis reprezentanţii Primăriei Constanţa.

D.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bravo Chimpex ! Foarte frumos este amenajat !
2
1
Caraiman cu mangaliei probabil e parcul de la far..
1
0
Sunt la fata locului...doar asfalt si beton, o statie PECO...Abatorul in demolare...nimic verde...e bine!
2
0
Daca ne precizati care zona verde de la intersectia Caraimain cu Mangaliei ne luminati cultura generala. In DEX este bine definita. Pe teren ...
4
0
Cu banii cheltuiti de primarie pe curentul electric consumat cu beculetele puteau sa refaca o parte din trotuare. Se consuma curent timp de o luna degeaba.
4
9
Ce legatura au banii alocati spitalelor cu banii alocati beculetelor? Cand primaria trebuia la cati bani incaseaza sa aiba si una si alta!!! Plus ca spitalele sunt dotate majoritatea din banii Ong urilor si a tuturor donatiilor, iar primaria a dat si ea un praf in ochi. De ce orice alt oras din tara asta poate sa le faca pe toate, ne-au depasit si cele mai slabe orase, iar noi gasim mereu SCUZE? Oare de la atata incompetenta???
15
3
Sunt convinsa ca aceleasi beculete puteau fi puse an de an, ca doar nu sunt de unica folosinta!!! De ce nu cumpara primaria ornamente si le pune an de an, fara atatea costuri si bani multi bagati in buzunarele altora si astfel face economie? Dar probabil si cei noi sunt ca cei vechi, doar pentru ei, tori sa fure si sa insele cat pot cat sunt la conducere si acest oras care trebuia sa fie unul din cele mai frumoase si prospere orase din tara, a ajuns de cativa ani orasul cel mai MIZERABIL, fara locuri de munca, cel mai PROST oras din toate pctele de vedere si asa o sa ramana, NIMANUI NU II PASA
13
1
Luxten-ul la cati bani a incasat de la primaria Constanta ar fi trebuit sa monteze luminitele GRATUIT pe toate strazile din oras.
13
0
Ce ati vrea? Sa aveti milioane cheltuite de Primaria Constanta? Sau un tratament de calitate in spitalele covid? Nu stiu daca stiti inteligentilor, dar banii de la Consiliul Local si Primarie salveaza vieti in spitale!!!Exista si decontarea prin casa de sanatate dar este ptr analize si investigatii! Sa dea Dumnezeu sa nu ajungeti pe un pat de spital si sa va ganditi la luminitele de pe Bulevarde?! Dar poate aveti o relatie speciala cu Divinitatea si vine IPS Teodosie si doneaza si se roaga ptr voi spre vindecare! Minunile sunt rare si se infaptuiesc doar ptr cei puri...esti unul dintre ei?!
4
11
Vad un plan de impodobire a orasului facut pe genunchi. De fapt, nu e un plan, ci o adunare a functionarilor Primariei impreuna cu reprezentanti ai unor firme, fani PNL, la care fiecare si-a ales cate un coltisor de parc sau asa zisa zona verde, unde sa arunce niste luminite. Nu a zis nimeni ca impodobeste un parc intreg. Nu exista o tema anume. Ci doar... Pun luminite. Solidhouse va pune niste semiluni stralucitoare de Craciun, iar restul...ce le-a ramas din anii trecuti din gradinile propriilor firme sau vile. PRIMAR DE Rahat,BINE AI VENIT GOSPODARULE! IA UN MOP SI STERGE PUNTEA! FA CE STII!
9
5
Da,da ,impodobiti ca o sa le zicem in declaratie.ca scopul iesirii din casa e sa admiram luminitele de pe stalpi si nu or sa mai dea amenzi.Or sa fie foarte intelegatori
5
2
Daca se vrea se poate face ceva frumos cu bani putini.Ce au facut cu milionul anul trecut,au impodobit cu rahat cu aur.La hotii nu i-a intrecut nici dracul. Taiati-le macaroana cu milionul.Negociati,gasiti preturi mai mici sau sa puna primaria fara luxten .Ce a facut in giratorii anul trecut nu costa nici macar 500 de lei instalatiile.Cate becuri erau?Hoti la drumul mare.Sa-i fure Dumnezeu si pe ei cum ne fura pe noi.Ca doar prostii dau un milion.Iar Constanta e locul 1 la prostie? Plateste iar un milion trei becuri de Craciun in giratoriu?
11
1
Ieni ne raspundea primarul , noua carcotasilor , ca nu ezte cazul sa avem luminite de Craciun ..in contextul actual , acum i-a trecut , ii este frica ca mergem la alegeri si nu votam PNL ! Sa-i fie rusine !
11
3
Hahalereloooorrr
1
2
Constantenii sunt cu moralul la pamant, numai decizii idioate luate de prefect.
12
5

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102