REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
8.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Iată ce vedete au case pe litoral!

Iată ce vedete au case pe litoral!

Replica API 24 mai 2022 | 00:37 4795

Cu siguranță că Marea Neagră este frumoasă indiferent de anotimp, dar odată cu începerea sezonului estival totul pare să prindă viață. Sutele de mii de oameni prezenți în stațiunile din județul Constanța iau cu asalt structurile de cazare în căutarea locului perfect pentru a-și petrece vacanța. Nu asta se întâmplă și în cazul vedetelor, care au agonisit din greu, au sacrificat timp prețios și banii pentru a avea pe malul mării casa mult visată. În cele de mai jos puteți regăsi o listă a vedetelor care au case pe litoral.

Laurențiu Duță

Năvodăreanul Laurențiu Duță, solistul cunoscutei trupe 3 Sud Est, locuiește pe litoral. Acesta și-a ridicat o casă în zona Mamaia Nord, la doar câțiva metri de malul mării. Se spune că arătoasa vilă l-ar fi costat pe artist aproximativ 300.000 de euro. Sub același acoperiș, Laurențiu Duță are și studioul de înregistrări.

Andreea Bănică

Până de curând, și Andreea Bănică a deținut mai multe locuințe pe malul mării. Cântăreaţa şi soţul ei, impresarul Lucian Mitrea, au avut iniţial o vilă la Eforie Nord, însă au vândut casa respectivă şi şi-au construit o alta la Eforie Sud, vilă ce a fost vândută cu suma de aproximativ 200.000 de euro.

În prezent, blondina investește într-un hotel în Eforie Nord.

Blocul în care deține un apartament Axinte

Multitudinea de spectacole de pe litoral l-au făcut și pe artistul Florin Petrescu, cunoscut ca și Axinte, să-și achiziționeze o locuință pe litoral. Axinte deține un apartament în Mamaia Nord, la doar 2 minute de malul mării.

Ilie Năstase

Și tenismenul Ilie Năstase deține un apartament de lux pe litoral. Tensimenul și-a achiziționat un apartament în stațiunea Mamaia, în zona Hotelului Rex. Locuința se află la parterul imobilului și dispune de ieșire la mare.

Și Costi Ioniță și-a construit în 2004 o locuință în Constanța.Vila are laturile orientate spre cele patru puncte cardinale, pentru că, spune cântăreţul, aşa se poate odihni mai bine. Vila valorează în jur de 350.000 de euro.

Vilă Alexandru Arșinel

Și marea artistă Stela Popescu avea o căsuță, dar cochetă, pe litoral. În fiecare an, regretata artistă venea și locuia în casa din stațiunea 2 Mai. Tot în stațiunea 2 Mai, Alexandru Arșinel, colegul Stelei Popescu, deține o vilă superbă.

Vila Iorga din Eforie Nord

Leo Iorga, fostul solist al trupei Compact și soția acestuia dețineau o pensiune în Eforie Nord, ridicată în anul 2012. După moartea artistului, soția sa a fost cea care s-a ocupat de vilă.

Jean Constantin

Și marele și regretat artist Jean Constantin a deținut în Constanța o locuință. Casa artistului însă o fost vândută după moartea acestuia de către soție unui vecin.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
"blondina investeste " si sper sa nu se vopseasca b****t ca nu mai investeste .Bravo ba cu stirile voastre .
1
0
aia cu vila are cele patru laturi orientate catre cee patru puncte cardinale e monumentala.ma intreb cum era o casa cu toate laturile pe sud
0
0
Suntem multi care avem case la mare si nu suntem vedete!
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108