REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
16.4° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Iată ce vedete din România deţin afaceri pe litoral!

Iată ce vedete din România deţin afaceri pe litoral!

Replica API 11 mai 2022 | 00:33 2308

Deși se află de ani buni în atenția publicului larg datorită carierei pe care o au, acest aspect nu i-a împiedicat pe mondenii din România să pună bazele unor afaceri de milioane. Notorietatea dobândită pare să îi fi ajutat să–și promoveze și mai bine afacerile. Mai multe afaceri de pe litoral sunt deținute sau manageriate de vedete cunoscute din showbiz. Dintre acestea amintim de Andreea Bănică, Mihai Trăstariu, George Copos, Gigi Becali, Cristian și Mihaela Borcea, Ovidiu Komornyik, Ioan Niculae, Mihnea, fiul lui Adrian Năstase, Laurențiu Duță sau Viorel Șipoș, de la Trei Sud Est.

Pe lângă cariera artistică, Andreea Bănică și soțul ei, Lucian Mitrea, sunt ocupați și cu deschiderea hotelului din Eforie Nord, situat pe strada Tudor Vladimirescu nr. 46.

Andreea Bănică și Lucian Mitrea

Aceasta chiar spunea pe 12 aprilie, când a postat o poză cu soțul ei: ”Acele rare momente când facem o poză împreună. Pai nu e normal să o shareuiesc? Poza are și o poveste! Am sărbătorit cu o saramura de pește la @pescarialuimatei, știind că vara asta vom deschide hotelul la care am muncit 2 ani! Este proiectul nostru de suflet și dorința mea din copilărie (de a avea o pensiune la mare)! Happy day cu vești bune”

Mihai Trăistariu

Și artistul Mihai Trăistariu deține o afacere imobiliară în Constanța. Acesta se laudă cu un palmares de 6 apartamente pe malul mării, la doar câțiva pași de luciul apei. De promovare se ocupă singur, acesta fiind foarte activ cu oferte care să atragă turiștii.

Ovidiu Komornyk

Un artist consacrat din România este și Ovidiu Komornyk. Acesta deține un hotel pe litoral. Casa OVO este situată pe malul mării, în Vama Veche, și dispune de 50 de camere şi apartamente. Hotelul este unul de lux, are piscină, foişor, bar, terasă, restaurant, o grădină superbă, iar camerele sunt colorate fiecare diferit.

Ruby, artista născută în Medgidia, nu deține nicio afacere pe litoral. În schimb, tatăl vedetei, Manuel Grigore deține restaurantul Hell’s Grill situat în Piața Ovidiu, iar Ruby nu ezită să îi facă reclamă, arătându-le fanilor ce bucătar desăvârșit este tatăl ei.

Laurențiu Duță

Laurențiu Duță se numără, fără îndoială, printre cei mai apreciați și iubiți artiști din România. Acesta deține în Năvodari restaurantul Serenada. Localul este cunoscut pentru serile de karaoke, care se transformă în adevărate petreceri de la care nu-ți dorești să pleci prea devreme.

Colegul său, Viorel Șipoș, deține în comuna Mihail Kogălniceanu restaurantul Casa Rustică.

George Copos

Soțiile oamenilor importanți din lumea fotbalului, afaceri de milioane pe litoral

Elena Copos, soția fostului finanțator al echipei de fotbal FC Rapid București, George Copos, deține lanțul hotelier Ana Hotels Europa, printre care și cel din Eforie Nord, situat pe strada Republicii, numărul 13. Hotelul Europa se află la doar câțiva pași de malul mării și dispune de o locație deosebită, dar asta doar pe interior, pentru că exteriorul pare îmbătrânit și cu greu ai face câțiva pași în acesta.

Societatea Ana Hotels SRL a fost înființată în anul 1993 și are sediul în București, sectorul 1, bulevardul Poligrafiei, numărul 1. Conform ultimelor date financiare înregistrate, anul 2020 nu a fost unul extraordinar pentru societatea care deține mai multe hoteluri pe întreg teritoriul României. Dacă ne referim la cifra de afaceri, aceasta a scăzut aproape de trei ori față de anul 2019. Ca și administratori la această societate apar Copos Elena, Constantin Ulpiu Mladin și Iovanescu Grațiana Zina, iar ca și asociați persoane juridice societatea Athenee Palace SA și Ana Holding LTD.

Mihaela Borcea

O altă fostă soție de om important din lumea fotbalului este și Mihaela Borcea. Femeia este proprietara unui hotel din Olimp, care a aparținut înainte fostului său soț, Cristi Borcea. Complex Pam Beach Resort & Spa Olimp , care se numea înainte Muntenia, se află într-un amplu proces de modernizare și funcționează pe societatea SC Muntenia Estival 202 SA.

Complexul funcționează pe societatea Muntenia Estival 202 SA, ce are ca acționari M & A Turism Litoral SRL, cu 73 % și Mihaela Borcea, cu 21 %.

Cristian Borcea deține Hotelul Bavaria Blu din stațiunea Mamaia, o proprietate de 4 stele situată la intrarea în staţiunea Mamaia, la doar 20 de metri de plajă. Proprietatea oferă o piscină sezonieră în aer liber, deschisă din iunie până în august, precum şi acces gratuit la internet WiFi.

Gigi Becali

Teodora Becali, fiica cea mare a lui Gigi Becali, redeschide în iunie fostul hotel Inter din stațiunea Venus, sub numele de Becali Hotels. Afaceristul a cumpărat anul trecut hotelul de la miliardarul Ioan Niculae cu 6,8 milioane de euro. Fata lui Gigi a clasificat clădirea construită acum mai bine de jumătate de secol la 5 stele.

Teodora Becali Mincu și Mihai Teodor Mincu, soțul ei, redeschid în luna iunie fostul hotel Carmen, apoi Inter, din stațiunea Venus, sub denumirea de Becali Hotels. Cei doi tineri au primit hotelul de la George Becali, care l-a cumpărat anul trecut de la Interagro, a miliardarului Ioan Niculae.

Mihnea Năstase și Corina Corolevschi

Mihnea Năstase și constănțeanca Corina Corolevschi sunt parteneri, și în viața privată, și în afaceri. În anul 2020 și-au deschis trei firme, Wild Beach Camping Corbu SRL, Wild Beach Resort Corbu SRL, în baza cărora funcționează campingul de la Corbu, pe care l-au inaugurat în vara acestui an.

Şi acestea sunt doar câteva exemple, întrucât şi alte vedete au cochetat cu bussinesul pe litoral. Spre exemplu Cătălin Botezatu, Serghei Mizil, Lucian Becali, Tania Budi, cât şi alţii.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Taiati de pe lista afacerea tatalui lui Ruby- faliment.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212