REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
19.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Iată ce VENITURI au BOȘII de la TAXE şi IMPOZITE

Iată ce VENITURI au BOȘII de la TAXE şi IMPOZITE

Replica API 1 ianuarie 2021 | 03:40 4850

În prezent, majoritatea constănțenilor se plâng de salariile mici pe care le au. Acest lucru este valabil atât pentru persoanele care lucrează în mediu privat cât și pentru cei care muncesc la stat. Totuși, există și excepții și aici ne referim la angajații Serviciul Public de Impozite şi Taxe Constanţa. Salariile de bază au fost stabilite fără a depăși nivelul indemnizației lunare a funcției de viceprimar, potrivit prevederilor articolului 11 din Legea cadru numărul 153/2017 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice cu modificările și completările ulterioare.

Desigur, cel mai bine plătiţi sunt şefii, dar nici inspectorii sau consilierii nu stau prost la capitolul venituri încasate.

Astfel, Cristina Aldea, directorul executiv al instituției are un venit lunar de bază de 15.200 de lei. Carmen Aurelia Trentea-Tatu și Gabriela Iuliana Ganea, directorii executivi adjuncți se bucură de un venit lunar de 13.920 de lei.

Iată cum se împart salariile: pentru funcțiile de execuție, adică inspectori, consilieri, etc, salariul minim este de 4.651 lei, iar maximum de 9.287 de lei.

Pe lângă salarii, aceştia se bucură şi de indemnizaţie de hrană şi sporuri de 15%

Pe lângă salariile deloc de neglijat, angajaţii Serviciul Public de Impozite şi Taxe primesc şi o indemnizaţie de hrană în valoare de 347 lei/lună pentru lunile ianurie-august şi 346 lei pentru lunile septembrie-decembrie.

De asemenea, şi spor de 15% din salariul de bază/solda de funcţie/indemnizaţia de încadrare, conform prevederilor Hotărârii de Guvern numărul 751/2018 pentru stabilirea categoriilor de persoane cu handicap ţi prevederilor articolului 21 din Legea cadru numărul 153/2017 privind salariyarea personalului plătit din fonduri publice cu modificările şi completările ulterioare.

Vă reamintim că salariile expuse anterior, sunt salariile brute.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
primit somatie de executare silita , nu am avut nici o restanta la impozit , de a madam aldea fara nici o notificare de plata sa instiintare prealabila , asta e japca! nu te anunta ca ai ceva de plata , iti da direct somatie de executare silita!
0
0
Fati treaba de jurnalist nu te lasă intimidata, așa fac și in Spit. Terorizează angajatii care nu le cânta in struna. Aldea, Ganea, Șerban, coafata de la tesurse, Lazaroaia și alții au confiscat Spit ul. Afara ci ei. Sa le angajeze chitac, tot ilegal, la firmele lui. DNA verifica dacă Aldea dacă Aldea avea vechimea încă economist, așa sa vezi și găsești și altele in Spit
0
0
Cum o sa se programeze părinții noștri și bunicii online la Spit? Sunteți nebuni? Va plătim salariile babane sa va bateți joc de noi?
0
0
Verificați dacă îndeplinea condițiile pt post. Dacă îl are pe barbasu in subordinea ei și dacă este fina verișoarei lui Rusu, viceprimarul. Este o incompetenta. Și o vulgara. Virginia era mic copil
1
0
De ce nu postați comentariile împotriva lui Aldea?
1
0
CRED CA SUNT SALARII BRUTE , STIREA ESTE DE 2 LEI SI MERGI, FARA SA TE ROG, SA VEZI CUM SUNT ACEI OAMENI DUPA O ZI DE MUNCA SI CAND SI CUM AJUNG ACASA, MAJORITATEA SUNT BINE INSTRUITI SI AU VECHIME IN DOMENIU.
5
1
de ce ati sters comentariul despre vrejoiu? omu avea dreptate.. sunteti inapti rau
3
2
Sefa de la SPIT isi merita locul si salariul
15
4
Cristina Aldea este o profesionista
13
5
ofera bani pt.tinuta.
8
3
F bine sa aibe ca merita, isi bat capul toata ziua cu tot felul de probleme , pe care f putini din cei ce posteaza si le pot inchipui
15
16
pentru o tara membra UE salariile sunt mici. ar trebui ca si patronii din privat sa dea aceleasi salarii si sa plateasca si aceleasi taxe nu sa-si cumpere apartamente, masini de lux excursii in strainatate si alte chestii din astea!!
15
11
Astea au inclus in salariu si sporul de muie!
16
7
Imensi salariati? Alea sunt cifrele brute, salariile sunt jalnice. Tu din ce traiesti, din ajutor social de ti se par asa mari? Esti un analfabet frustrat, sarac si borat, sigur esti si gras si chel
14
17
Cred si tot o data consider ca ar fi foarte normal,ca acestor imensi salariati sa li se dea si un spor de zambet,pentru curajul lor de a se uita in ochii carora le sfideaza cu nesimtire ,loialitatea de asi plati taxele,din care acesti indivizi se infrupta din plin.Asa se respecta la noi principialitatea functiilor,fata de contribuabili,RUSINEEEEE.
19
7
Pe langa salariile astronomice mai vor si spor pentru hemoroizi si spor special pentru taietor de frunza la caini. Sunt cativa care vor spor ca locuiesc impreuna cu soacra.
20
6
primarul ar trebui sa ajusteze salariile functionarilor publici, sunt muult prea mari, discrepanta mare intre ceea ce ofera si ce primesc!
21
9
Tot nu inteleg de ce platesc taxe si impozite pe casa si teren pt. care sunt proprietar.Deci le am platit sunt ale mele dar ma dijmuiesc astia.Bine,platesc salariile porcilor de la taxe .Pai inainte luau vaca din curtea omului acum treaba s a modernizat .Acelasi rahat ,sub o noua prezentare.
24
8
Pa din mijloc as puneo pe videochat la rontait.
17
6
bastoane au inghitit,salariile sunt f mici
13
4
5 comentarii date de aceeasi persoana in interval de o ora in noaptea de revelion.
5
20
Foarte bine ca se spun salariile ca nu sunt secrete, oricum sunt salarii mici.
11
20

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212