REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.8° Constanța Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
12.8° Constanța Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

Iată cum au petrecut celebritățile Paștele catolic! Paris Hilton, imagine adorabilă cu fiul ei

Iată cum au petrecut celebritățile Paștele catolic! Paris Hilton, imagine adorabilă cu fiul ei

A.F. 2 aprilie 2024 | 00:00 236

Paștele catolic a fost sărbătorit duminică, 31 martie, de multe dintre celebritățile de peste Ocean. A fost prilej de petreceri și reuniuni familiale de neuitat. Deși multe au stat acasă, unele staruri au ales să petreacă sărbătorile pascale în oraș sau la mare.

Iata cum au petrecut celebritatile Pastele catolic! Paris Hilton, imagine adorabila cu fiul eiParis Hilton, alături de fiul ei Phoenix, foto: Instagram

Paris Hilton (43 de ani) a petrecut Paștele în sânul familiei. Moștenitoarea imperiului Hilton, care se laudă cu o avere de 300 de milioane de dolari, s-a îmbrăcat într-o ținută roz din cap până în picioare și s-a pozat cu fiul ei, Phoenix (1 ani), în casa lor din New York. „Micul meu ursuleț de Paște”, a scris Paris, pe rețeaua socială Instagram, acolo unde a publicat fotografiile în care Phoenix a purtat o căciulă cu urechi de urs. Ea și soțul ei, Carter Reum (43 de ani), mai au o fetiță pe nume London, în vârstă de 5 luni. Ambii copii a venit pe lume prin intermediul unei mame surogat.

Iata cum au petrecut celebritatile Pastele catolic! Paris Hilton, imagine adorabila cu fiul eiGwyneth Paltrow, alături de Apple și Moses, foto: Instagram

Gwyneth Paltrow (51 de ani) a ieșit în oraș cu familia, în Nashville. Actrița americană, care deține o avere de 200 de milioane de dolari, a luat masa cu cei doi copii ai săi, Apple (19 ani) și Moses (17 ani), pe care îi are din mariajul cu muzicianul Chris Martin. Vedeta a publicat imagini de la reuniunea de familie pe contul său de Instagram. „Weekend de Paște în Nashville”, a scris Gwyneth în dreptul fotografiilor. Paltrow a uitat de dieta strictă pe care o ține în general, care constă în mâncăruri fără carbohidrați și zahăr, și a dat iama în pizza și desert.

Iata cum au petrecut celebritatile Pastele catolic! Paris Hilton, imagine adorabila cu fiul eiFamilia Beckham s-a plimbat cu iahtul, foto: Instagram

Victoria Beckham (49 de ani) și familia ei au sărbătorit Paștele într-un iaht de 20 de milioane de dolari. Fosta membră a trupei Spice Girls, care are o avere de 70 de milioane de dolari, David Beckham (48 de ani) și trei din cei patru copii ai lor, Brooklyn (25), Cruz (19 ani) și Harper (12 ani) s-au distrat de minune și s-au bucurat de vremea însorită.

Soția lui Brooklyn, Nicola Peltz, a sărbătorit și ea cu familia Beckham, în timp ce Romeo (21 de ani) a fost plecat în weekend și nu a vrut să celebreze Paștele cu părinții lui. Femeile din familia Beckham au făcut chiar și plajă și i-au convins pe bărbați să își pună urechi de iepuraș pentru un „tablou” de familie poznaș.

Iata cum au petrecut celebritatile Pastele catolic! Paris Hilton, imagine adorabila cu fiul eiKhloé Kardashian le-a făcut cadouri copiilor ei, foto: Instagram

Khloé Kardashian (39 de ani) a ales să își petreacă Paștele tot în familie. Vedeta, care a strâns o avere de 60 de milioane de dolari, i-a răsfățat pe cei doi copii ai săi True (5 ani) și Tatum (1 an), pe care îi are din relația cu baschetbalistul Tristan Thompson (33 de ani).

Ea a publicat mai multe fotografii cu cei mici, în mijlocul a zeci de cadouri primite de la Iepuraș. Micuța True a fost îmbrăcată de mama ei într-o rochiță roz și botine, iar Tatum a purtat un costumaș bej, care s-a asortat cu rochia lui Khloé.

Iata cum au petrecut celebritatile Pastele catolic! Paris Hilton, imagine adorabila cu fiul eiWill Smith a petrecut cu familia, foto: Instagram

Will Smith (55 de ani) și-a strâns tot familionul într-o poză. Nu știm cum a făcut-o, pentru că abia au încăput toți în fotografie. Actorul de la Hollywood, care are o avere de 350 de milioane de dolari, i-a avut alături pe cei dragi de Paște, inclusiv pe soția lui, Jade Pinkett Smith (52 de ani) și pe copiii lor, Willow (23 de ani) și Jaden (25 de ani), scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272