REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

IATĂ cum va ARĂTA noul CONSILIU JUDEŢEAN CONSTANŢA

IATĂ cum va ARĂTA noul CONSILIU JUDEŢEAN CONSTANŢA

Replica API 2 octombrie 2020 | 09:14 11758

La câteva zile după alegerile locale, Biroului Electoral de Circumscripție Constanța a comunicat rezultatele finale în urma centralizării tuturor voturilor. Mihai Lupu (PNL) a obţinut 101.893 de voturi, iar principalul său contracandidat, Felix Stroe (PSD), a obţinut 68.803 de voturi. Pe cel de-al treilea loc s-a clasat Remus Negoi (USR-PLUS), care a fost votat de 36.816 persoane.

Calculele finale după redistribuirea voturilor arată că noul Consiliu Județean Constanța va avea în componență 15 aleși din partea PNL, 10 consilieri din partea PSD-ALDE-PNȚCD-ADER, 5 consilieri județeni din partea USR-PLUS și câte trei consilieri din partea PRO România și PMP.

Care va fi componența noului Consiliu Județean Constanța

Partidul Național Liberal va fi reprezentant de următorii membri: Marian Cruşoveanu, Stelian Gima, Dana Constantinescu, Bogdan Bola, Gianina Ionela Topolov, Stere Guteanu, Liviu Popa Cristian, Florin Zahariuc, Enache Bucovală Dorin Opreanu, Cătălin Costel Ilie, Pîrvulescu Florin, Drăgan George, Mihaela Scrieciu, Dincer Geafer.

Alianța PSD-ALDE-PNȚCD-ADER va avea 10 consilieri județeni, lista fiind deschisă chiar de fostul președinte al CJC, Horia Țuțuianu, urmat de Alexandru Mîrșu, Veronica-Adriana Gheorghe, Marius-Costel Ciobănel, Marinela Dragnea, Gheorghe Donțu, Cosmin Ciobanu, Nicoleta Bercaru, Leonard Florin Tănase și Marius Liviu Petre.

Cei cinci consilieri județeni care vor reprezenta USR-PLUS sunt: Remus Negoi, Edward Nedelcu, Petre Enciu, George Bădilă și Andrada Dordea. Pe lista de consilieri județeni din partea PRO România vor fi Răzvan Filipescu, Vasile Rizea și Leonard Drăgan, în timp ce PMP îi va trimite în CJC pe Claudiu Palaz, Ioana Florentina Reșit și Virgil Senopol.

Sorin HULUBEI

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cum sa il pui vicepresedinte pe HOTUL DE PALAS a furat tot judetul Un obosit care prin functia sa si-a dat singur autoservirea de la pavilion pe numele lu finu lui Daca face sa il puna pe asta nimeni nu o sa mai boteze PNL
1
0
Aceleasi scursuri machedonesti campioni la hotii, BUCOVALA, PALAZ, GIMA.....vai mama lor vor devaluza si distruge in continuare judetul
4
0
Fara Tutuianu care face mici la pavilion cel mai mare escroc cu finii lui care au dughene peste tot in oras.
6
0
este demisia lui Stroie. Ce pisica salbatica, ce pantera, i -au aratat, de s-a speriat in halul asta? Neica Stroie, pe mana cui lasi armata de amploiati si mai ales, de consilieri? Cate sute de milioane, pe mana cui or ajunge?...
8
0
Bai omule, alta exprimare mai stii?! Daca tot esti analfabet, dute la a doua sansa!
3
1
Iar machedoni......astia sunt mai rau decat covidul
6
0
Cum? Niculescu parlamentar? Cred ca e o gluma proasta! Nu uitati cum, proaspat prefect, Niculescu a facut conferinta de presa ca sa arate ca familia lui extinsa are dreptate in MegaScandalul Lupoaica! Oricum omul e slabut din toate punctele de vedere, parerea mea!
7
0
peste 4ani..
3
1
Ce aveti ma cu nea Mitica de la cimitir?L au tepuit astia de la primarie de 4 ani ca il ajuta, l au batut pe umar si atat, omu chiar ajuta pe toata lumea,pe fisu nu il stiu, dar nea Mitica e baiat
1
4
Nu mai ies la vot
3
2
Domle Hutuca, felicitari ptr admirabila victorie de la alegeri dar te rugam tine in frau clanul Bucobala care prin scandalul Lupoaica au tras partidul in jos prin abordare chiar daca poate aveau dreptate! Si inca 2 intrebari : chiar merita Niculescu sa fie parlamentar? si 2 - Gima e la al 3lea mandat de consilier dar cate proiecte a avut in 2 mandate? Cumva ZERO???
8
0
are avere dumitru draghici, case fara numar, de pe la raedpp, de prin alte parti, teren din retrocedari , hotel , face ce vrea in cimitirul daruit de mazare pe durata nedeterminata. a incasat taxa de intrare ani de zile bani nerestituiti, nu l a intrebat nimeni de sanatate.. poate sa il sustina pe somer ani de zile fara nicio jena
9
0
Chiar sunt curios ce o sa faca fomistii astia!
9
1
Eu vreau sa vad cum va arata orasul!!
5
1
bai , iar mumia aia fost DOCHER in port , dontzu , pe care l-a imbogatit mascariciul mazare si cu betzivanul cu drena de NY, nicusor cu prost tata...!?!
11
1
La cioclerie la ta su,locul 15 nu prinde
7
2
Rares Cosmin Draghici, PSD, fiul lui Dumitru Draghici, unde este? A ramas pe dinafara?
11
1
Machedoni a facut multe investiti in oras Daca nu facea orasu ar fi aratat ca un sat turcesc prapadit
6
25
dar la consiliu?sunt doar 26 locuri mandatul asta?marele Ates, liderul neincoronat al tatarilor lui Gelil n a prins loc. Tot neamul lui plange, bani pierduti, onoare patata
7
5
Of ce naiv esti. Iti explic eu. In functie de cine plateste mai bine caci asa se face jurnalismul independent. De exemplu, la articolele cu seful lor Stroe nu o sa gasesti comentarii ca nu e frumos sa musti mana care te hraneste.
18
0
Nu inteleg de ce la unele stiri aceasta publicatie online dezactiveaza comentarii si la altele nu
12
0
ACEST palaz ESTE UN MARE LINGAU,SI O SA APARA LANGA PNL FOARTE REPEDE CA STIE CUM SA ACTIONEZE!ZILE TU MAI palaz pitic
21
2
Vesnicul atarnator Palaz, care la tupeul lui de 5%, probabil se va autopropune din nou vice.....sa mai puna un catarg la pavilion! La plimbare cu el, domnilor! Sunt altii mult mai capabili decat el!
26
1
Aceleasi fosile..nimic nou...alti 4 ani de chin si 0 proiecte !! rusine !!
23
0
Ca sa scapam de LICHELELE si ANALFABETII din Consiliul Local si cel Judetean care candideaza mereu, e nevoie urgent de o lege care sa stipuleze ca au dreptul numai la 2 ligislaturi.
19
1
Looool. Milogul de Tutuianu e consilier acum. Ce rusinos ba, din ditai presedintele CJC sa stai sa atarni acum ca simplu consilier. La munca cumetre, lasa pomenile de la stat. Pune-ti CVul pe eJobs sa castigi si tu o paine cinstita.
36
5
hotul de palaz vrea iar vicepresedinte?iar face cum vrea si-i duce de nas usor pe prostii de la pnl
26
4
Bine ca sunt aia 10 si ailaltii n-au cifra, ca sa para mai putini...
2
2
Jumate machedoni. Nu se schimba nimic. Nu mai fura cu stanga, fura cu dreapta.
38
4
La Topalu,au castigat alegerile,purcelusii de guineia.
9
1
Marea victorie a PNL la Constanta in consiliil judetean. 50,000 de voturi mai putin decat in 2016, si un consilier mai putin. Spunea Presedintele ca a inceput marea schimbare politica. Ne mint ca pe prosti. Tot aceleasi scursuri politice, atarnatoti si infractori. Bola, Crusoveanu, Topolov, Dragnea, Palaz, Tutuianu etc. Nimic nu s-a schimbat. Doar masina de propaganda este alta. Oamenii sunt tot aia.
47
2
Mafiotul asta ne bantuie ! Cu partidul si liderul lor de cacat !
45
5
Jumate macchidoni.Cine are impresia ca se va face ceva pt.judetul asta se inseala....dar cei mai nasoi sunt machedonii psd....asta ca sa-l ajut pe "antevorbitorul' meu
48
2
Nu ai citit. Scrie judeteni, nu e vorba de oras.
11
0
Jumate machidoni, cine are impresia ca se va face ceva pozitiv pentru orasul asta se inseala.
49
10

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218