REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.8° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Iată CV-ul lui Ionuț IONESCU, noul MANAGER al SPITALULUI JUDEȚEAN!

Iată CV-ul lui Ionuț IONESCU, noul MANAGER al SPITALULUI JUDEȚEAN!

Replica API 14 mai 2021 | 00:00 9467

Conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență “Sf. Apostol Andrei” Constanța a fost preluată de Ionuț Cornel Ionescu, după ce mandatul lui Ioan Tiberiu Tofolean a încetat, joi, 13 mai.

Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța are din această săptămână un nou manager, după ce mandatul domnului Prof. Dr. Ioan Tiberiu Tofolean a încetat.

Astfel, prin dispoziția Președintelui Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu, în funcția de manager interimar al SCJU “Sf. Apostol Andrei” Constanța a fost numit Ec. Ionuț Cornel Ionescu. Până la organizarea concursului, domnul Ionuț Cornel Ionescu va coordona activitatea celei mai mari unități medicale din Dobrogea.

C.V. 1:

C.V. 2:

C.V. 3:

C.V. 4:

(Click pe imagini)

“Incepând de astăzi am preluat mandatul de manager interimar al Spitalului Județean Constanța. Pe această cale îi mulțumesc domnului președinte, Mihai Lupu, pentru încrederea acordată. Totodată doresc să îi mulțumesc și domnului Prof. Dr. Ioan Tiberiu Tofolean pentru activitatea depusă și să îl asigur de continuarea proiectelor începute de Domnia Sa. Voi continua politica de investiții în cadrul spitalului pentru a îmbunătăți calitatea actului medical și a serviciilor medicale, astfel încât instituția pe care o conduc să capete un grad de încredere ridicat în rândul populației ”, a declarat Ionuț Cornel Ionescu, managerul interimar al SCJU “Sf. Apostol Andrei” Constanța.

Citește și: Ionuț IONESCU, NOUL MANAGER al SPITALULUI Județean Constanța!

Din comitetul director al Spitalului Județean Constanța mai fac parte Dr. Marius Dragoș Prăzaru - director medical, As. lic. Petruș Mihăilescu - director de îngrijiri medicale și Ec. Natalia Munteanu - director financiar contabil.

L.I., A.V.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Neispravitul asta a candidat la CAS Constanta in 2016 si a picat examenul cu 5.5 puncte din 70 de profesionist ce este. Acuma conduce Spitalul Judetean pe timp de pandemie ? Lupule ai dat o in bara rau de tot
8
0
Care Alina mai Dragos? Detaliaza
2
0
Tocmai pe nespalatul asta s-au gasit sa-l puna la spital, inseamna ca e foame mare. Asta e un ratat care pana la 40 de ani nu a fost in stare sa-si faca nici familie nici nimic, doar bisnita si combinatii paguboase ca banii oricum s-au dus la altii. Arhicunoscut printre prieteni ca insistent si enervant
8
0
Ionescu este femeia lui Lupu. Pe vremea pesedeului era femeia lui Maricel Cirjaliu
12
0
Pnl pierde cu asemenea numiri.UNDE SUNT PROFESIONISTII?
8
0
care nu inteleg sau ignora!politica e stiinta ce se vrea sa conduca tara! Stiinta, profesionalismul, experienta nu conteaza, politicianul se formeaza din ...mers! e tara lui ...vanghele , vanghelioanele sunt ...preferate!
7
0
Sa ne tina Dumnezeu sanatosi! Sa nu avem nevoie de serviciile acestor amatori cu pretrntii de doctori
11
1
Un ginecolog la agricultura,un comerciant la spital.asta chiar e tara p..li
15
0
Un mediocru fara performante!
16
0
Este absolut incredibil cum marele Lupu hotareste sa dea conducerea celui mai mare spital unui incompetent care a pus pe butuci Spitalul CF! Si care si-a dovedit incompetenta, daca nu reaua intentie la conducerea Unifarm. Este incredibil ce asa zisi oameni politici conduc destinul acestei urbe! Oare mai rau de atat se poate?
18
0
A plecat ciuma rosie,vine boala galbena.
22
3
Hope, pai postul ingrijiri medicate era pregatit pt asistenta Alina, pe care au binecuvantat-o si Lupusoru, si Ionut. Pai ce faceti bre cu Alinuta ???
18
0
astept ca cei ce au facut medicina sa conduca nave.si nu urlati ca asta are si ase ul ca l a fqacut la apelul bocancilor.dar vin ai nostri pleaca ai nostri.a plecat ciuma rosie si a venit boala galbena.din lac in put.
33
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108